Αθώα έκρινε ο δικαστής μια νταντά που είχε σεξουαλική επαφή με έναν 11χρονο αφότου η ανωριμότητά της ήταν τέτοια που περιόριζε την ηλικιακή διαφορά μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις η Jade Hatt, 21 ετών, ήθελε απεγνωσμένα να έρθει σε σεξουαλική επαφή, κι έτσι την ώρα που ήταν με τον μικρό, έκανε στριπτίζ κι όταν είχε αφαιρέσει όλα της τα ρούχα ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Ωστόσο, ο πατέρας του αγοριού – ο οποίος διατηρούσε και ο ίδιος σεξουαλική σχέση με τη μπέιμπι σίτερ-  την υπερασπίστηκε στο δικαστήριο περιγράφοντάς την ως ανώριμη..

Συμπλήρωσε μάλιστα πως ο γιος του επιθυμούσε κι ο ίδιος την σεξουαλική εμπειρία και πως την θεωρεί ως κατόρθωμα.

Την ώρα που ανακοίνωσε την απόφαση ο δικαστής την χαρακτήρισε ως μια ιδιάζουσα περίπτωση που βγαίνει από τις συνήθεις δικαστικές γραμμές. Ανέφερε στην κατηγορουμένη μάλιστα πως διαβάζοντας τις λεπτομέρειες τις υπόθεσης θεωρεί πως πρόκειται για την ερωτική συνεύρεση ενός ώριμου 11χρονου με μια ανώριμη 21χρονη.

Οι αντιδράσεις που ξεσήκωσε η συγκεκριμένη απόφαση ήταν έντονες με άλλους να κάνουν λόγο για απόφαση που περνά «λανθασμένο μήνυμα στην κοινωνία ή για μεροληπτική συμπεριφορά. «Ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως η κακοποίηση ενός νεαρού αγοριού από μια γυναίκα εξετάζεται με διαφορετικά κριτήρια από εκείνη μιας νεαρής από έναν άντρα. Η δράστης στην συγκεκριμένη περίπτωση αντιμετωπίστηκε με μεγάλη επιείκεια και θα πρέπει να αναλογιστούμε αν στην θέση της βρισκόταν κάποιος άντρας θα συνέβαινε το ίδιο»;

Το περιστατικό είχε λάβιε χώρα τον περασμένο Νοέμβριο και η πράξη είχε διαρκέσει περίπου 45 λεπτά, με το 11χρονο αγόρι να δηλώνει  πως δεν ευχαριστήθηκε και ιδιαίτερα αυτό που συνέβη. Αφότου η κατηγορούμενη είχε μια σεξουαλική περιπέτεια με τον πατέρα εκείνος της ζήτησε να προσέξει τον γιό του όσο έλειπε επειδή δεν είχε σχολείο. Συνολικά τον πρόσεξε 7-8 φορές και το περιστατικό συνέβη μια εξ αυτών. Όταν ο πατέρας επέστρεψε στο σπίτι βρήκε την μπέιμπι σίτερ γυμνή να κάθεται πάνω στον επίσης γυμνό γιό του. Επιπλέον ο πατέρας βρήκε και μηνύματα στο κινητό του γιου του που μαρτυρούσαν τι είχε συμβεί.

Όπως ισχυρίστηκε ο πατέρας ο γιος του είχε στην μπέιμπι σίτερ πως ήταν 15 χρόνων και πράγματι δείχνει μεγαλύτερος από την ηλικία του. Όπως πιστεύει για εκείνος ήταν ακόμα μια σεξουαλική εμπειρία.