Ο 25χρονος Leandro Acosta και η 22χρονη Karen Klein από την Αργεντινή, υπήρξαν ζευγάρι για πάνω από τρία χρόνια, αφού γνωρίστηκαν όταν οι γονείς τους ο πατέρας της νεαρής και η μητέρα του πρώτου, αποφάσισαν να συζήσουν. Οι δυο νεαροί διατηρούσαν ερωτικό δεσμό, που κρατούσαν κρυφό από τους γονείς τους.

Όπως αποκαλύπτουν τα τοπικά μίντια, τα ετεροθαλή αδέλφια όχι μόνο δολοφόνησαν τους δυο γονείς τους, αλλά έριξαν τα πτώματά τους στα σκυλιά! Το έγκλημα διαπράχθηκε στην πόλη Pilar, λίγο έξω από την Αργεντινή, και όπως οι δράστες ομολόγησαν, με τη πράξη τους αυτή ήθελαν να προστατέψουν τα δίδυμα αδέλφια τους που κακοποιούνταν από τους γονείς τους.

Σύμφωνα με την συνήγορο του Acosta, ο 25χρονος πάσχει από «σοβαρά ψυχικά προβλήματα» και πως ότι έκανε ήταν για να προστατεύσει τα 11χρονα αδέλφια του από τα χέρια του πατριού του, Ricardo Klein. H Klein ανέφερε στην αστυνομία, ότι ο Acosta πυροβόλησε τον πατέρα της και τη μητέρα του, Miryam Kowalczuk όταν τα δυο μικρότερα αδέλφια τους έλειπαν στο σχολείο. Ακολούθως, το ζευγάρι τεμάχισε τα πτώματα των γονιών τους, έκαψαν ένα μέρος από αυτά, και τα υπόλοιπα κομμάτια τα τάισαν στα έξι σκυλιά της οικογένειας. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από συγγενείς που ανησύχησαν για την εξαφάνιση των δυο ενηλίκων. Όταν η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες, εντόπισαν ένα οστό από τη λεκάνη της γυναίκας μέσα σε έναν κουβά στον κήπο.

Σύμφωνα μάλιστα με τη δικηγόρο του 25χρονου, «ο Acosta κράτησε ένα κομμάτι από το πτώμα του πατριού του και το έφαγε. Γι’ αυτόν ήταν μια απόλαυση…».

lacosta2 lacosta