Είναι αλλιώς να ακούς για κάτι από περιγραφή κι αλλιώς να το βλέπεις με τα μάτια σου αλλά αν αυτό που βλέπεις είναι τόσο «φτωχό» όσο οι εικόνες που ακολουθούν, είναι απίθανο να σε πείσει.

Ο αμφιλεγόμενος προφήτης της Ζιμπάμπουε Shepherd Bushiri υποστηρίζει πως το βίντεο αυτό είναι η απόδειξη πως μπορεί να περπατά στον αέρα.

Ο χριστιανός «ιερέας» που έχει 239.000 followers στο Facebook και 13.000 στο Twitter είναι μέλος της Enlightened Christian Gathering.

Στο παρελθόν έχει υποστηρίξει πως μπορεί να μπει στο «πνευματικό βασίλειο» και πως ο Θεός τον ευλόγησε με ένα ιδιωτικό τζετ το οποίο όμως κανείς δεν επιτρέπεται να δει.

Για να αντικρούσει εκείνους που τον κατηγορούν για ψεύδη, κάλεσε τις κάμερες στο σπίτι του για να αποδείξει πως μπορεί να κάνει το θαύμα της αιώρησης- αλλά το βίντεο δεν προσθέτει και πολλά στον ισχυρισμό του- μάλλον αφαιρεί.

Ορισμένοι από τους υποστηρικτές του πάντως το ανέβασαν στο Youtube σημειώνοντας πως ήταν μια «ανατριχιαστική επίδειξη» που άφησε τον χριστιανικό κόσμο «κεραυνοβολημένο».

Στο κανάλι του στο YouTube (Prophetic Channel TV) φαίνεται πάντως να κάνει κι άλλα θαύματα, όπως να βγάζει λεφτά από μία άδεια τσάντα.

Τον Φεβρουάριο, αφρικανική ιστοσελίδα είχε γράψει πως ο Bushiri είχε εκλεγεί πρόεδρος της οργάνωσης AFFRICI, στην οποία συγκεντρώνονταν όλοι οι θρησκευτικοί ηγέτες της Αφρικής- ακόμα και η ύπαρξή της ωστόσο αμφισβητήθηκε.

Zimbabwe2 Zimbabwe3 Zimbabwe1