Ήταν κάποτε, επί Σοβιετικής εποχής, ένα αστέρι του κινηματογράφου, με συμμετοχές σε πάνω από 100 ταινίες. Αν και δεν θα έχετε ακούσει το όνομά του, ο Ivan Krasko κάνει σήμερα… διεθνή καριέρα ως γαμπρός! Ο 84χρονος βετεράνος της μεγάλης οθόνης, νυμφεύτηκε την 24χρονη φοιτήτρια, Natalya Shevel.

Το ζευγάρι, αν δε μετρήσατε καλά έχουν 60 χρόνια διαφορά, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης σε μια σεμνή τελετή, με προσκεκλημένους ελάχιστους φίλους και συγγενείς, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Αγία Πετρούπολη. Ο ηλικιωμένος γαμπρός, βρέθηκε ενώπιον της αγαπημένης του με την στολή που φορούσε όταν ήταν 23 ετών όταν υπηρετούσε στο ναυτικό.

«Αισθάνομαι σαν να είμαι 23 ετών…», είπε ο γαμπρός στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda. «Την πήρα υπό την προστασία μου. Και θα έχω αρκετή δύναμη για τα επτά χρόνια που της υποσχέθηκα», συμπλήρωσε.

Ο ηθοποιός γνώρισε την ξανθιά νύφη του, πριν από πέντε χρόνια, όταν εκείνος δίδασκε στο πανεπιστήμιο όπου εκείνη φοιτούσε… Της έκανε πρόταση γάμου γονατιστός, σε μια πλατφόρμα του μετρό στη Μόσχα, χαρίζοντάς της ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Shevel και Krasko, ανέφεραν στα ρωσικά μίντια ότι επιθυμία τους είναι να κάνουν παιδιά, αλλά αυτό θα γίνει μετά τον γάμο-ναι, η σχέση τους ήταν πλατωνική.

«Τι είναι το σεξ; Σεξ είναι η σχέση ανάμεσα σε δυο φύλα. Τα φιλιά και τα χάδια είναι και αυτά σεξ», είπε η νεαρή στο super.ru. «Με έχει αγκαλιάσει ο Ivan; Φυσικά και το έχει κάνει. Με έχει φιλήσει; Φυσικά και με έχει φιλήσει. Αυτό σημαίνει ότι το σεξ έγινε», συμπλήρωσε.

soviaiskd1 - Copy soviaiskd2 soviaiskd3 soviaiskd4 soviaiskd5