Η Melissa Ott παρέλαβε χθες το νυφικό της. Ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον αγαπημένο της Adam Ward και να μετακομίσει μαζί του στη Βόρεια Καρολίνα. Ήταν η τελευταία της ημέρα στη δουλειά και οι συνάδελφοί της την υποδέχθηκαν με γλυκά και μπαλόνια, για να την αποχαιρετήσουν.

Σαν αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκε η χθεσινή ημέρα για τη νεαρή παραγωγό του τηλεοπτικού σταθμού WDBJ της Βιρτζίνια, που ήταν αρραβωνιασμένη με τον 27χρονο κάμεραμαν Adam Ward.

asam06

asam04

 

Στο απόγειο της ευτυχίας της βρέθηκε να παρακολουθεί ζωντανά τη δολοφονία του αγαπημένου της, από το κοντρόλ του σταθμού στον οποίο εργάζονταν και οι δύο.

Μαζί με τον Ward έπεφτε νεκρή και η 24χρονη δημοσιογράφος Alison Parker, χτυπημένοι και οι δύο από το χέρι του πρώην συναδέλφου τους Βέστερ Λι Φλάναγκαν ή Μπράις Ουίλιαμς.

 

asam02

 

Η Ott κατέρρευσε όταν επιβεβαιώθηκε η πληροφορία πως ο σύντροφός της εξέπνευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο σταθμός ανακοίνωσε πως δεν θα ξαναπροβάλει το βίντεο με τη συνέντευξη που αποδείχθηκε η τελευταία για τους δύο εργαζόμενους. «Δεν θέλουμε να το ξαναδούμε, ούτε το προσωπικό μας θέλει», δήλωσε ο Jeff Marks, διευθυντής του καναλιού.

 

asam03

Λίγες ώρες μετά τις δολοφονίες η Ott έγραψε στο Facebook: «Σήμερα ολόκληρος ο κόσμος μου ήρθε πάνω- κάτω. Μια νέα περιπέτεια με τον αρραβωνιαστικό μου, νέα πόλη, νέες δουλειές. Ο γάμος, η οικογένεια, η αγορά σπιτιού. Όλα χάθηκαν. Δεν είμαι καλά. Και δεν θα είμαι για πολύ καιρό. Εκτιμώ όμως πολύ την τεράστια αγάπη σας και την υποστήριξή σας. Adam, δεν θα βρω ποτέ έναν άνδρα τόσο χαρούμενο, προστατευτικό, αστείο και γοητευτικό σαν εσένα. Εσύ ήσουν ο ένας, με καταλάβαινες, η αδελφή ψυχή μου. Πάντα θα σε αγαπώ. Σε παρακαλώ να με προσέχεις και να μου δίνεις δύναμη. Σε αγαπώ τόσο πολύ».

«Θα γινόταν ένας εξαιρετικός σύζυγος και πατέρας», είπε για τον 27χρονο ένας συνάδελφός του, «ήταν γλυκός και εργατικός».

asam01