Έχοντας μόλις δυο μήνες ζωής, μετά τη διάγνωσή του με επιθετικό τύπο καρκίνου, ο Sean McCabe έκλεισε εκκλησία για τη κηδεία του. Αλλά η ζωή του 30χρονου, δεν είχε πει τη τελευταία της λέξη… Ο καρκίνος του άντρα, βρέθηκε σε ύφεση ως από θαύμα, και ο ίδιος άλλαξε την… κράτηση στο ναό και από κηδεία, φιλοξένησε γάμο.

Τώρα, ο άντρας από την Ουαλία, παροτρύνει άλλους ώστε να γίνουν δωρητές μυελού των οστών προκειμένου να σωθούν και άλλοι καρκινοπαθείς. «Κάθε μέρα είναι και ένα θαύμα», λέει ο άντρας που εργάζεται ως σεκιούριτι. «Οι γιατροί μου έλεγαν ότι θα πεθάνω, ποτέ δεν ήθελα να τα παρατήσω. Τώρα, έχω υιοθετήσει μια νέα φιλοσοφία για τη ζωή», λέει.

Ο Sean διαγνώσθηκε με καρκίνο τον Ιούνιο του 2013, όταν άρχισε να παραπονιέται για πόνους σε χέρια και πόδια, ξεκινώντας με χημειοθεραπείες, όπως αναφέρει στους wales on line. Την ίδια χρονιά, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι είχε μόλις δυο μήνες ζωής καθώς εμφάνισε Λέμφωμα Hodgkins, στην τέταρτο στάδιο .

Όντας σε αυτή την κατάσταση, αποφάσισε να κλείσει την εκκλησία  St David’s στο Tonyrefail για τη κηδεία του, γράφοντας και ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στα τρία του παιδιά. Αλλά έλαβε μόσχευμα από μυελό των οστών και κατάφερε να κερδίσει τη μάχη, αφήνοντας άφωνους τους γιατρούς. Φυσικά ακύρωσε τη κηδεία και παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής του, την 31χρονη Lisa Williams.

canc5 canc1 canc2 canc3 canc4