Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε μία αγελάδα να ετοιμάζεται και τελικά να ορμάει στα κύματα της θάλασσας.

Και αν θεωρείτε αυτό αρκετά περίεργο, τότε να αναφέρουμε εδώ ότι η αγελάδα είχε προηγουμένως πέσει από ύψος 5 μέτρων. Η όλη περιπέτεια της αγελάδας ξεκίνησε εξαιτίας ενός μουσικού φεστιβάλ που διοργανώθηκε κοντά στο χωράφι της. Η μουσική ενόχλησε το ζώο, και ο ιδιοκτήτης της αναγκάστηκε να τη μεταφέρει σε ένα παρακείμενο αγρόκτημα. Εκείνη όμως κατάφερε και ξέφυγε και πήδηξε από έναν γκρεμό.

Προσγειώθηκε πάνω σε βράχια και δεν έπαθε τίποτα και η ιστορία συνεχίζεται. Το μοναδικό ίσως παράξενο είναι ότι της ήρθε όρεξη για βουτιές στη συνέχεια. Προς έκπληξη των σέρφερ όρμησε στη θάλασσα και μάλιστα άρχισε να «κολυμπά» προς τα ανοιχτά. Ο ιδιοκτήτης της που ήταν μάρτυρας στην πτώση της και σε όλη την καλοκαιρινή απόδρασή της, έμεινε και αυτός έκπληκτός.

Κάλεσε αμέσως το λιμενικό, όπου μετά από 45 λεπτά κατάφερε να «πείσει» το ζώο να βγει στη στεριά. Η συγκεκριμένη αγελάδα θα μπορούσαμε να πούμε πως πέρα από την παραγωγή γάλακτος, επιδίδεται και σε άλλα δραστηριότητες, όπως καταβάσεις, κολύμπι, αποδράσεις από αγροκτήματα.