Μια παχύσαρκη γυναίκα που έχασε σχεδόν το μισό της σωματικό βάρος σε διάστημα μόλις 11 μηνών, δέχεται αρνητικές κριτικές από ανθρώπους που αμφισβητούν τους ισχυρισμούς της. Η ίδια απαντά με μια φωτογραφία από το πριν και το μετά, που δημοσίευσε στο προσωπικό της μπλογκ.

Η Simone Pretscherer, από το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας από τα 169 κιλά, πλέον ζυγίζει 83 όταν αποφάσισε να ζήσει μια πιο ανάλαφρη ζωή. Έτσι, άρχισε εντατικά γυμναστική και κατάφερνε να χάνε τουλάχιστον 5 κιλά την εβδομάδα-το εκπληκτικό είναι ότι ολοκλήρωσε και κολυμβητικούς αγώνες μεγάλων αποστάσεων!

Ωστόσο, οι χρήστες του διαδικτύου αμφισβητούν τα όσα έχει καταφέρει καθώς αδυνατούν να πιστέψουν ότι έχασε τόσα πολλά κιλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η Simone, προκειμένου να κλείσει τα στόματα των αντίπαλών της, ανέβασε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με το χαλαρό δέρμα, απόρροια της ακραίας απώλειας βάρους, γράφοντας τα εξής: «Δε ξέρω γιατί, αλλά κάθε σχόλιο που μου κάνετε λέγοντας ότι είμαι ψεύτικη και ψεύτρα, πραγματικά με ενοχλεί».

exriotiamsfb8 exriotiamsfb1 exriotiamsfb2 exriotiamsfb3 exriotiamsfb4 exriotiamsfb5 exriotiamsfb6 exriotiamsfb7