Η Sarah Oropeza βρισκόταν στο κατάστημά της στο Κάνσας των ΗΠΑ όταν μια συνάδελφός της όρμησε μέσα; φωνάζοντας για βοήθεια καθώς είχε βρει ένα κοριτσάκι κλεισμένο σε αυτοκίνητο ενώ το θερμόμετρο έδειχνε σχεδόν 38 βαθμούς.

«Τα παράθυρα ήταν εντελώς κλεισμένα, οι πόρτες κλειδωμένες. Το κορίτσι ήταν κάθιδρο», περιγράφει η Oropeza στο KCTV 5.  «Την κοίταξα από το κλειστό παράθυρο, έσταζε στον ιδρώτα. Είχε πιάσει τα μαλλιά της πάνω και ο ιδρώτας κυλούσε».

Η γυναίκα επιχείρησε να παραβιάσει κάποια πόρτα του αυτοκινήτου για να βγάλει έξω το κορίτσι αλλά δεν τα κατάφερε. Μια άλλη οδηγός έφερε ένα κατσαβίδι από το αυτοκίνητό της και η Oropeza προσπάθησε μα σπάσει το παράθυρο αλλά αυτό δεν έσπαγε με το κατσαβίδι.

Τότε κάποιος της έδωσε έναν γρύλο και με αυτόν προσπαθούσε για ώρα να σπάσει το παράθυρο. «Απλώς παρακαλούσα να σπάσει το παράθυρο, θα πέθαινε», εξηγεί.

Το γυαλί ράγισε και τότε κάποιος άλλος της έδωσε έναν κοτσαδόρο. Με αυτόν κατάφερε να σπάσει το παράθυρο και να βγάλει τη 2χρονη από το αυτοκίνητο.

«Τα ρούχα, τα παπούτσια της ήταν όλα μούσκεμα στον ιδρώτα. Με έπιασαν τα κλάματα», είπε η Oropeza.

Στο σημείο έφτασε σύντομα ασθενοφόρο και ένας αστυνομικός πήγε να αγοράσει πάνες γιατί δεν υπήρχαν καθαρές μέσα στο αυτοκίνητο.

Το κορίτσι ήταν καλά και αργότερα την παρέλαβε η γιαγιά της.

Προς αναζήτησή της κατέφτασε ένα ζευγάρι- πιθανότατα ο θείος και η θεία της 2χρονης στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail βρίσκονταν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και είχαν αφήσει το κορίτσι στο αυτοκίνητο.

«Δεν τους απασχόλησε τίποτα για το κορίτσι. Το μόνο που ρώτησαν την αστυνομία είναι αν η ασφαλιστική τους θα καλύψει την αντικατάσταση του παραθύρου που έσπασα», καταλήγει η Oropeza.

KANSAS1 KANSAS2 KANSAS3 KANSAS4