Η 25χρονη φοιτήτρια, Kay Browning, ήξερε από παιδί ότι είχε γεννηθεί σε λάθος σώμα και ξεκίνησε τη μετάβασή της σε άντρα.

Μετά από 18 μήνες ψυχοθεραπείας, αλλά και θεραπείες με ορμόνες, η Kay μόλις έκανε την εγχείρηση στο στήθος για να το αφαιρέσει.

Παρά την αλλαγή στη φωνή, λόγω της ορμονοθεραπείας και τις τρίχες στο πρόσωπο, η φοιτήτρια δηλώνει ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να προχωρήσει και στην επόμενη επέμβαση αλλαγής των γεννητικών οργάνων αν πρώτα δεν κυοφορήσει ένα παιδί.

Η ίδια δήλωσε ότι δεν είχε καθόλου άγχος για την πρώτη επέμβαση στο στήθος, επειδή, όπως τόνισε, περίμενε όλη της τη ζωή για να την κάνει.

Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ήταν σα να πηγαίνει να κάνει τατουάζ και πρόσθεσε ότι θα κάνει και την επόμενη επέμβαση, αφού, όμως πρώτα αποκτήσει παιδιά.

Όπως τονίζει, θέλει τα παιδιά που θα μεγαλώσει να είναι δικά της, είτε αυτό σημαίνει ότι θα τα κυοφορήσει η ίδια, είτε η σύντροφός της.

Η Κέι ντυνόταν σαν άντρας από την εφηβεία και έχει πολλές φορές γίνει στόχος bulling στο σχολείο και χαρακτηρισμών, όπως «λεσβία».

Αλλά όταν ένας δάσκαλος κάποια στιγμή της είπε ότι μπορεί να μην είναι ομοφυλόφιλη γυναίκα, αλλά ετεροφυλόφιλος άντρας, τότε όλα μπήκαν στη σειρά. Όπως λέει, «από παιδί γνώριζε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

Η Κέι διηγείται ότι παρότι είχε μικρότερη αδερφή, ποτέ δεν της άρεσε να παίζει μαζί της με τις κούκλες, αλλά αντιθέτως προτιμούσε να μαστορεύει με τον μπαμπά της. Η μαμά της την άφησε στα 16 να ξυρίσει το κεφάλι της, κι όταν πια πήγε στο πανεπιστήμιο μπορούσε να συστήνεται ως άντρας.

Πριν από 2 χρόνια έκανε σχέση με τη Ντανιέλ, που στηρίζει τις επιλογές της, και το ζευγάρι συχνά συζητά για γάμο και παιδιά.

Όπως διηγείται η Κέι, η σύντροφός της καταλαβαίνει απολύτως την ανάγκη της να έχει και η ίδια βιολογική σχέση με το παιδί που θα κάνουν.

Ωστόσο, δηλώνει βέβαιη ότι αμέσως μετά θα προχωρήσει και στην επόμενη εγχείρηση στα γεννητικά όργανα.

trans1 trans2 trans3 trans4