Η ζωή κάνει κύκλους: ότι σήμερα είναι μόδα και trend, αύριο μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Καιρός λοιπόν να στριμωχτούν σε αυτό το.. ντουλάπι και οι χίπστερ, μια μοντέρνα υποκουλτούρα των νέων του 2010 + που ως ψαγμένοι, τους αρέσει η εναλλακτική μουσική, τρελαίνονται για τις ανεξάρτητες ταινίες, έχουν ιδιαίτερο στιλ (βλέπε μούσια) και γενικά ακολουθούν έναν underground αλλά σικ τρόπο ζωής.

Αφού λοιπόν μάθατε για τους χίπστερ (όσο δεν γνωρίζατε), καιρός να τους ξεχάσετε γιατί πλέον η νέα υποκουλτούρα που έρχεται να τους διαδεχτεί, είναι οι yuccies. Ο όρος προέρχεται από το Young Urban Creatives, κάτι σαν δημιουργικοί νέοι της πόλης, και αφορά κυρίως στους προνομιούχους νέους που ζουν φυσικά στην πόλη, έχουν πραγματοποιήσει τις σπουδές τους και είναι έτοιμοι να βάλουν μπρος τα όνειρά τους-τη δική τους start -up για παράδειγμα.

Οι yuccies εργάζονται ως ειδικοί σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, παραιτούνται από τις επιχειρήσεις όπου εργάζονται προκειμένου να ιδρύσουν τις δικές τους και είναι εξίσου δημιουργικοί όπως οι χίπστερ.

hipster

yukies