Ο Homer και η Marge Simpson, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια σε σειρά κινουμένων σχεδίων, παίρνουν διαζύγιο μετά από πολλά χρόνια γάμου! Την αποκάλυψη έκανε ο Αλ Τζιν, ο παραγωγός της σειράς, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Variety που δημοσιεύτηκε την Κυριακή.

Σύμφωνα με τον Τζιν τα προβλήματα θα ξεκινήσουν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της πρεμιέρας του 27ου κύκλου της σειράς, όταν θα αποκαλυφθεί ότι ο Homer τόσα χρόνια πάσχει από ναρκοληψία, μία ασυνήθιστη νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από υπερβολική ανεξέλεγκτη υπνηλία, ακόμη κι έπειτα από επαρκή ύπνο. Ωστόσο ο Homer θα κινηθεί αστραπιαία καθώς θα ερωτευτεί την φαρμακοποιό του. Η αγωνία των τηλεθεατών θα επικεντρωθεί στο αν θα κρατήσει ο νέος έρωτας του Homer ή αν τελικά το ζεύγος Simpson θα τα ξαναβρεί.

Αυτή ήταν η δεύτερη σημαντική αποκάλυψη που έκανε ο Τζιν αυτή την εβδομάδα. Εκτός λοιπόν από το διαζύγιο στα νέα επεισόδια αναμένεται ο εχθρός της οικογένειας Σάιντσόου Μπομπ να σκοτώσει τον Bart Simpson στο ετήσιο επεισόδιο για την γιορτή του Χάλοουιν.

Η πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς στις ΗΠΑ είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox στις 27 Σεπτεμβρίου.