Σε τέλμα έφτασαν οι σχέσεις μιας μέλλουσας νύφης με τους γονείς της, γιατί απαιτούν να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ξοδέψει περισσότερα από 46.000 ευρώ, ώστε να κάνει γάμο υπερπαραγωγή, που έχουν οι ίδιοι απωθημένο.

Η γυναίκα από τη Βρετανία ανέφερε πως είναι σε σχέση έξι ετών με τον σύντροφο της και σχεδίασαν ένα μικρό γάμο στο τοπικό ληξιαρχείο με περίπου 30 καλεσμένους, ενώ το τραπέζι θα γίνει σε μια παμπ στην περιοχή.

Εντούτοις, οι γονείς της διαφωνούν και τονίζουν πως το μυστήριο πρέπει να ξεπεράσει σε θέαμα εκείνο της ξαδέρφης της, που παντρεύτηκε με περισσότερους από 100 καλεσμένους και ξόδεψε σχεδόν 40.000 ευρώ.

Γαμήλιο τραπέζι

«Έχουν μανία με τους γάμους και τώρα ζητάνε να οργανώσω ένα τσίρκο. Μιλάνε συνέχεια για τη μέρα που παντρεύτηκε η ξαδέρφη μου. Θέλουν ένα γάμο υπερπαραγωγή μόνο και μόνο για να το απολαύσουν οι ίδιοι. Δεν ρωτάνε τι θέλω ή που θα βρω τόσα λεφτά», έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στο Reddit, σύμφωνα με την The Sun.

Ορισμένοι χρήστες πήραν το μέρος της και ξεκαθάρισαν ότι οι γονείς δεν μπορούν να έχουν καμία απαίτηση στην πιο σημαντική μέρα του παιδιού τους, πόσο μάλλον να το αναγκάσουν να πληρώσει για να εκπληρωθεί ένα απωθημένο τους.

Κάποιοι όμως υπερασπίστηκαν τους γονείς, αναφέροντας ότι πρέπει να εκπληρώσει ως ένα βαθμό την επιθυμία τους, γιατί «είναι σημαντικό ένας γονιός να βλέπει το παιδί του να παντρεύεται».