Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν οι ιδιοκτήτες ενός νέου σπιτιού, καθώς μόλις μπήκαν στην οικία άρχισαν να καθαρίζουν και όταν άνοιξαν τον καταψύκτη στην αυλή, εντόπισαν μέσα τη σορό ενός 19χρονου που ήταν σε αποσύνθεση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Αλαμπάμα και το πτώμα ανήκε στον Logan Michael Halstead που έμενε μέχρι και πριν ένα μήνα στο σπίτι, μαζί με την οικογένεια του.

Σύμφωνα με την New York Post, οι νέοι ιδιοκτήτες μπήκαν την Κυριακή και όταν είδαν τον καταψύκτη, προσπάθησαν να τον σηκώσουν για να τον πετάξουν, ωστόσο ήταν πολύ βαρύς. Έτσι, αποφάσισαν να τον ανοίξουν, ώστε να δουν αν μπορούν να αφαιρέσουν κάτι για να τον βγάλουν. Όμως, τότε ξεπρόβαλε ένα χέρι και στη συνέχεια είδαν ένα σώμα που ήταν σε αποσύνθεση.

Αμέσως ειδοποίησαν το γραφείο του Σερίφη και μετά από ταυτοποίηση της σορού, συνελήφθησαν οι γονείς του Logan Michael Halstead, καθώς μέχρι και πριν ένα μήνα έμεναν στο σπίτι.

Οι Michael Shane Halstead και Karen Tysinger Halstead κατηγορήθηκαν για κατάχρηση πτώματος, ενώ ο πατέρας ισχυρίστηκε πως υπέστη μανιακό επεισόδιο και δεν θυμόταν πώς το σώμα του γιου του βρέθηκε μέσα στον καταψύκτη.

Έτσι, κρατούνται στη φυλακή χωρίς εγγύηση, ενώ ο σερίφης δήλωσε ότι «αυτό το περιστατικό είναι μια πολύ τραγική κατάσταση και η υπηρεσία μας έχει δεσμευτεί να ανακαλύψει την αλήθεια. Η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη και οι πληροφορίες θα συνεχίσουν να γνωστοποιούνται καθώς προχωρά η υπόθεση».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας υποστήριξε ότι δεν εμπλέκεται η σύζυγός στην υπόθεση, ενώ φέρεται να είχε επικοινωνήσει με αστυνομικό τμήμα για να αναφέρει πως στο σπίτι βρίσκονται τα λείψανα του γιου του. Ωστόσο, παραμένουν άγνωστα τα αίτια θανάτου του 19χρονου, όπως και τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι γονείς του.