Όλα αυτά τα χρόνια, πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει γύρω από τη σχέση της Μελάνια Τραμπ και του συζύγου της, Ντόναλντ. Τώρα, η Mary Jordan, δημοσιογράφος της Washington Post στο βιβλίο της «The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump», έγραψε πως η Μελάνια Τραμπ πέρασε τους πρώτους μήνες της προεδρίας του συζύγου της στη Νέα Υόρκη, επαναδιαπραγματευόμενη τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου τους.

Αυτή την περίοδο, ο Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί τη θέση του ως ο κορυφαίος υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών το 2024, ενώ παράλληλα πολιορκείται από ένα βουνό αυξανόμενων νομικών προβλημάτων. Δύο δικηγόροι μίλησαν στο businessinsider.com, και υποστήριξαν πως η Μελάνια Τραμπ θα μπορούσε τώρα να επανεξετάσει τους όρους αυτούς για άλλη μια φορά.

Ένα ρεπορτάζ ανέφερε ότι η πρώην πρώτη κυρία το έχει ήδη κάνει ακριβώς αυτό, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η Μελάνια Τραμπ «αθόρυβα» επαναδιαπραγματεύτηκε τους όρους ενός νέου «μετασυμφώνου» με τον σύζυγό της.

Η επαναδιαπραγμάτευση ενός προγαμιαίου συμβολαίου δεν προορίζεται μόνο για ζευγάρια που αντιμετωπίζουν συζυγικές δυσκολίες, δήλωσαν οι δικηγόροι στο Insider. Η επανεκτίμηση της νομικής συμφωνίας είναι κοινή και μεταξύ εκείνων που προβλέπουν μελλοντικές οικονομικές αναταράξεις.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Τραμπ

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τέσσερις ποινικές διώξεις και μια αστική αγωγή στο Μανχάταν, στην οποία δικαστής διέταξε να ανακληθούν τα εταιρικά καταστατικά έγγραφα του Οργανισμού Τραμπ στη Νέα Υόρκη. «Μπορεί κάλλιστα να θέλει πρόσθετη προστασία για τον εαυτό της και τον γιο της», δήλωσε ο Μπιλ Μπέσλοου, ένας ισχυρός δικηγόρος διαζυγίων της Νέας Υόρκης, ο οποίος εκπροσώπησε τη Μάρλα Μέιπλς στον χωρισμό της από τον Τραμπ το 1999.

Η Μελάνια Τραμπ μπορεί επίσης να θελήσει να εκμεταλλευτεί την επιρροή που έχει αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον Μπέσλοου. «Μπορεί να λέει “αυτό πρέπει να κάνεις, αν με θέλεις με το μέρος σου, αν με θέλεις στην προεκλογική εκστρατεία, αν με θέλεις στη δικαστική αίθουσα“», είπε. «Και μπορεί να την χρειάζεται για να μην κάνει ορισμένα πράγματα», πρόσθεσε ο Μπέσλοου. «Όπως, για παράδειγμα, να μην γράψει ένα βιβλίο;».

Η Μελάνια Τραμπ έχει μέχρι στιγμής απομακρυνθεί από την προεδρική εκστρατεία του συζύγου της για το 2024, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ.

Καθώς τα νομικά προβλήματα του Ντόναλντ Τραμπ αυξάνονται, το ίδιο συμβαίνει και με τα πιθανά δικαστικά έξοδα, δήλωσε στο Insider η Neama Rahmani, πρόεδρος της West Coast Trial Lawyers. «Υπάρχει η πιθανότητα όταν όλα τελειώσουν, ο Τραμπ να μην είναι σε καλή οικονομική κατάσταση», δήλωσε η Rahmani. «Μπορεί να προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό της», πρόσθεσε.

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί το 2024, η Μελάνια Τραμπ είναι φρόνιμο να επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία τώρα, δήλωσε η Rahmani. «Στο βαθμό που μπορεί να πάρει χρήματα από το γάμο τώρα, πριν οι πιστωτές του φτάσουν σε αυτόν, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να εξετάσει», είπε.