Σίγουρα έχετε καταλάβει πως το κόκκινο είναι ένα από τα χρώματα της σεζόν. Πρόκειται για ένα δυναμικό χρώμα που δίνει ένταση στο μακιγιάζ. Έχοντας ήδη βρει ποια είναι τα καλύτερα κόκκινα κραγιόν της αγοράς, ήρθε η ώρα να τους δώσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στα makeup looks μας.

Από κλασικά μακιγιάζ μέχρι νέες ιδέες, το Byrdie μας έδειξε πώς να αναδείξουμε το κόκκινο κραγιόν μέσα από 5 διαφορετικές προτάσεις. Πιάστε τα πινέλα σας, σταθείτε μπροστά από τον καθρέφτη σας και βάλτε όλη σας την τέχνη!

Look No1: Κόκκινο κραγιόν + Eyeliner

Αυτό το look δεν θέλει συστάσεις. Διαχρονικά το κόκκινο κραγιόν συνδυάζεται με έντονο eyeliner, δίνοντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα στο μακιγιάζ. Πρότασή μας είναι να κάνετε παχιές γραμμές eyeliner για έξτρα drama στο look σας!

Look No2: Κόκκινο κραγιόν + Bronzer + Ρουζ

Πολλές γυναίκες πιστεύουν (λανθασμένα) πως το κόκκινο κραγιόν δεν τους ταιριάζει γιατί τις κάνει να φαίνονται χλωμές. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που μπορείτε να διορθώσετε προσθέτοντας λίγο περισσότερο χρώμα στο πρόσωπό σας. Βάλτε λίγο παραπάνω ρουζ και bronzer προκειμένου να «ζεστάνετε» την επιδερμίδα σας, και στη συνέχεια ολοκληρώστε το look με πολλή μάσκαρα.

Look No3: Μακιγιάζ μόνο με vinyl κόκκινο κραγιόν

Για μια full ζουμερή εμφάνιση, επιλέξτε vinyl κραγιόν, το οποίο θα κάνει τα χείλη σας να φαίνονται σαν να είναι φτιαγμένα από… λουστρίνι. Αν το επιλέξετε, είναι πολύ πιθανό να μην χρειάζεστε κανένα άλλο προϊόν για το μακιγιάζ σας, καθώς είναι έντονο από μόνο του!

Look No4: Κόκκινο κραγιόν + Μαύρο μολύβι

Αν δεν αποχωρίζεστε το μαύρο μολύβι ματιών σας, τότε αυτό το μακιγιάζ είναι για εσάς. Βάψτε με το μολύβι σας την κάτω υγρή γραμμή των ματιών σας, βάλτε μάσκαρα και ολοκληρώστε με το κόκκινο κραγιόν σας. Pro tip: Αν θέλετε να τονίσετε περισσότερο το σχήμα των χειλιών σας, δοκιμάστε τη μέθοδο του overlining. Περάστε το κόκκινο μολύβι χειλιών σας εξωτερικά από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σας και θα έχετε πετύχει το απόλυτο trick για πιο γεμάτα χείλη.

Look No5: Κόκκινο κραγιόν + Κόκκινη σκιά

Αν είστε fan του bold glam, τότε αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το μακιγιάζ. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο makeup look με μια ροζ ή κόκκινη σκιά και το κόκκινο κραγιόν σας. Pro tip: Με το κόκκινο κραγιόν σας, μπορείτε να δημιουργήσετε το «εφέ του κερασιού» στα χείλη σας. Ταμπονάρετε το κραγιόν στο κέντρο των χειλιών σας και στη συνέχεια, με το δάχτυλό σας, τραβήξτε το χρώμα προς το εξωτερικό.