Θέλετε να πειραματιστείτε με ένα νέο χτένισμα, αλλά δεν ξέρετε με ποιο; Βρήκαμε 3 χτενίσματα που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα προσθέσουν κάτι νέο στην εμφάνισή σας. Και το καλύτερο; Μπορείτε να τα ετοιμάσετε μέσα σε μόλις 10 λεπτά, χωρίς να επισκεφθείτε το κομμωτήριο.

Αυτό που θα απογειώσει ακόμα περισσότερο τα χτενίσματα είναι οι φιόγκοι (καθώς εδώ και καιρό αποτελούν κορυφαία τάση). Ταιριάζουν απόλυτα σε καθημερινές εμφανίσεις (όπως είδαμε στην πασαρέλα της Prada) και αποπνέουν διαχρονική, θηλυκή γοητεία. Είτε επιλέξετε έναν μικρό, διακριτικό φιόγκο για ένα κομψό look, είτε επιλέξετε ένα statement αξεσουάρ για μια πιο μαξιμαλιστική προσέγγιση, τo σίγουρο είναι ότι θα αναδείξουν τη συνολική εικόνα σας.

Άλλη μια τάση στα χτενίσματα για την άνοιξη είναι η μισή αλογοουρά. Την είδαμε σε όλο το TikTok και την υιοθέτησαν διασημότητες, όπως η Sydney Sweeney και η Rosie Huntington-Whiteley, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για ένα στιλ που ταιριάζει σε όλες.

Μη διστάσετε να πειραματιστείτε με κλασικά looks, όπως ο χαμηλός κότσος. Αν θέλετε, μπορείτε να ενσωματώσετε πλεξούδες, ώστε να ταιριάζει στο μήκος, την υφή και τον τύπο των μαλλιών σας.

Παρακάτω θα δείτε τρία διαφορετικά χτενίσματα από την Anisa Sojka για όμορφα και χαλαρά looks.

Χαμηλός κότσος με φιόγκους

Μισά πάνω – μισά κάτω

Minimal κότσος