Ένα 39χρονο μοντέλο λέει ότι έχει μάθει να έρχεται οργασμό χρησιμοποιώντας απλά το μυαλό της. Ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι πλέον μπορεί να… κορυφώσει χωρίς κανένα είδος αγγίγματος.

Η Yaëla Vonk έμαθε την τεχνική που αλλάζει της άλλαξε τη ζωή ενώ σπούδαζε tantra yoga σε ένα καταφύγιο στην Κόστα Ρίκα.

«Άνοιξε έναν νέο κόσμο για μένα. Αισθάνομαι πιο υγιής και έχω καλύτερη σεξουαλική ζωή», είπε η 39χρονη σε συνέντευξή της που δημοσιεύει η nypost.com.

Το μοντέλο αναφέρει για την tantra yoga πως συνδυάζει «διαλογισμό, οπτικοποίηση και μύηση για τη μελέτη του εσωτερικού σύμπαντος για να ξεκλειδώσει τη θεϊκή θηλυκή ενέργεια. Εστιάζει στην εργασία της αναπνοής και με έχει μάθει να φτάνω σε οργασμό χωρίς χέρια. Μπορείτε να το κάνετε με έναν σύντροφο ή μόνοι σας κατά τη διάρκεια του σεξ και κάνει τους οργασμούς σας πιο δυνατούς».

Στη συνέχεια η 29χρονη λέει: «Το μοιράζομαι με τον φίλο μου και μπορούμε ακόμη και να κάνουμε σεξ χωρίς να κινούμαστε – μόνο διείσδυση και αναπνοή. Ο καθένας μπορεί να το κάνει, αλλά πρέπει να εξασκείτε τον διαλογισμό και την αναπνοή σε καθημερινή βάση».

«Όταν φτάσετε στον οργασμό, μπορείτε να εκδηλώσετε τα πάντα – ακόμα και να κερδίσετε το λαχείο. Όταν βρίσκεσαι σε οργασμό, πρέπει να σκέφτεσαι τι πραγματικά θέλεις και τι επιθυμείς για αυτό», είπε επίσης η Yaëla Vonk.