Γνωρίζεστε χρόνια με τον κολλητό σας και ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι τα αισθήματα που τρέφετε γι’ αυτόν δεν είναι τόσο… αγνά; Σε αυτή την περίπτωση, αναρωτιέστε τι να κάνετε. Πιάνετε το κεφάλι σας από άγχος, από φόβο μήπως παρεξηγήσει αυτά που αισθάνεστε. Διστάζετε από τη μία αλλά από την άλλη θέλετε να του μιλήσετε. Να του πείτε ότι όλα όσα νιώθετε για εκείνον είναι αληθινά και ότι η φιλία σας, σας έκανε να δείτε ποιος πραγματικά είναι σαν άνθρωπος.

Τρέμετε στην ιδέα μήπως σας προλάβει μία άλλη γυναίκα και σας τον… κλέψει. Αν ανήκετε λοιπόν σε αυτή την κατηγορία, να θυμάστε ένα πράγμα: Ο χρόνος είναι χρήμα γι’ αυτό μιλήστε όσο είναι καιρός. Ανεξάρτητα από την έκβαση που θα πάρουν τα πράγματα.

Φορέστε λοιπόν το πιο ωραίο σας χαμόγελο όσο κι αν η καρδιά σας κοντεύει να σπάσει και αποκαλύψτε του τα συναισθήματά σας. Ακόμη κι αν σας πει όχι, θα έχετε απαλλαγεί από το βάρος του να τον βλέπετε και να διστάζετε να τον κοιτάζετε. Γιατί όλες ξέρετε ότι ο έρωτας ποτέ δεν κρύβεται.

Και μια συμβουλή: Αν σας απορρίψει, γιατί ή δεν θέλει ή δεν το περιμένει, να θυμάστε ότι πρέπει να μην τον βλέπετε συχνά γιατί ποτέ δεν θα το δείτε πλέον φιλικά. Οπότε, δεν χάνετε τίποτα. Ίσα ίσα μάλιστα. Κερδίζετε πολλά περισσότερα με την ευθύτητά σας.