Τα YOUTH LAB. είναι μια καινοτόμα ελληνική σειρά δερμοκαλλυντικών που αντιμετωπίζουν τις ανάγκες του δέρματος μέσα από μια σύγχρονη οπτική γωνία: την ενίσχυση του μεταβολισμού της επιδερμίδας!

Το δέρμα μας είναι ο φραγμός και η πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι σε εξωτερικούς παράγοντες. Ο λιγότερο γνωστός ρόλος του όμως είναι ότι αποτελεί ένα εργοστάσιο μεταβολικής δραστηριότητας, ενδογενών και εξωγενών ουσιών.

Με το χρόνο όμως εξασθενεί

H πολύχρονη και σε βάθος, έρευνα σχετικά με τη βιολογία του δέρματος έδειξε ότι το «κλειδί» για να αναδειχθεί η νεανικότητα της επιδερμίδας είναι η αναπυροδότηση των μεταβολικών λειτουργιών της, καθώς με την πάροδο του χρόνου προοδευτικά φθίνουν.

Πώς μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε;

Τα ελληνικά δερμοκαλλυντικά YOUTH LAB. είναι εμπλουτισμένα με φυσικά και βιο-τεχνολογικά δραστικά συστατικά όπου το κάθε ένα στοχεύει στην εξισορρόπηση μιας διαφορετικής μεταβολικής λειτουργίας του δέρματος.

Επιλέγοντας προϊόντα καθαρισμού, ενυδάτωσης, αντιγήρανσης, περιποίησης σώματος ή αντηλιακής προστασίας YOUTH LAB. ενισχύετε το μεταβολισμό της επιδερμίδας σας και διασφαλίζετε έτσι, το σταδιακό χτίσιμο της νεανικής σας εμφάνισης.

Συστήνονται από δερματολόγους, δεν περιέχουν parabens ή άλλα επιθετικά δραστικά συστατικά, έχουν υφές που απορροφώνται εύκολα και απαλό ευχάριστο άρωμα.

Τα δερμοκαλλυντικά YOUTH LAB. θα τα βρείτε σε φαρμακεία, επιλεγμένα σημεία πώλησης αλλά και στο www.youthlab.com με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!