Μητέρα έγινε η 30χρονη Sarah Stage, μοντέλο εσωρούχων, που είχε προκαλέσει θύελλα στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της όπου ίσα- ίσα φαινόταν η κοιλιά της.

Έφερε στον κόσμο ένα υγιές αγοράκι με βάρος σχεδόν 4 κιλά, προκαλώντας και πάλι ερωτήματα, πού «έκρυβε» τόσους μήνες, στη μικροσκοπική κοιλιά της, ένα τόσο μεγάλο μωρό.

«Είναι ένα μεγάλο υγιές αγόρι», δήλωσε η ευτυχής μητέρα, καθώς διαψεύστηκαν οι φόβοι πως η υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα της στη διάρκεια της εγκυμοσύνης πιθανώς να έβλαπτε το μωρό της.

Παρά τα όσα «άκουγε» μέσω διαδικτύου η 30χρονη για τα λίγα κιλά της και τη μικρή κοιλιά της, δεν σταμάτησε να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες του κορμιού της που όσο προχωρούσε η εγκυμοσύνη της άλλαζε, προκαλώντας αίσθηση στους 1,6 εκατ. ακολούθους της.

Η τελευταία selfie της ανέβηκε τη Δευτέρα καθώς την επόμενη ημέρα γεννήθηκε ο μικρός γιος της.

Παρά την κριτική, υπήρξαν και πολλές γυναίκες για τις οποίες το σώμα της Sarah αποτέλεσε έμπνευση και κίνητρο για να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να ασκηθούν.

«Αν δεν σας αρέσουν οι φωτογραφίες μου μην τις βλέπετε», είχε γράψει στους επικριτές της λίγο πριν γεννήσει. «Είμαι ενθουσιασμένη, ευτυχισμένη και απολαμβάνω κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης μου. Ανυπομονώ να υποδεχτώ τον James».