Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Βρίσκεστε στη μέση μιας πολύ «ιδιαίτερης» στιγμής, τα πάντα φαίνεται να πηγαίνουν καλά, όταν ξαφνικά αντιλαμβάνεστε ότι ο σύντροφός σας δεν έχει επαρκή στύση ώστε να υπάρξει σεξουαλική επαφή.

Είναι μια πολύ αμήχανη στιγμή και για τα δύο φύλα ωστόσο μην πανικοβάλλεστε! Δεν έχει να κάνει με εσάς, αφού τα αίτια είναι συνήθως ψυχογενή…

Είναι αγχωμένος

«Η έντονη επιθυμία ενός άντρα να ικανοποιήσει την σύντροφό του μπορεί πολύ εύκολα να τον αγχώσει και να αποτελέσει αίτιο στυτικής δυσλειτουργίας», λέει η Jane Greer, σεξοθεραπεύτρια και σύμβουλος γάμου στη Νέα Υόρκη. Σε αυτή την περίπτωση πάρτε τον χρόνο σας και υπενθυμίστε στον σύντροφό σας πόσο γοητευτικός και ξεχωριστός είναι.

Έχει πιει

Το αλκοόλ μειώνει τα αντανακλαστικά επειδή καταστέλλει το νευρικό σύστημα και με αυτό τον τρόπο μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία. Λειτουργεί κατευναστικά δηλαδή το σώμα του μπορεί να μην υπακούσει την επιθυμία του. Αν λοιπόν ο καλός σας έχει πιει πολύ πριν από τη σεξουαλική πράξη είναι πιθανό να προκληθεί παροδική στυτική δυσλειτουργία. Από την άλλη πλευρά ένα ποτηράκι κρασί μπορεί και να τον απελευθερώσει.

Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr…