Συγγραφέας, ναύτης, σέρφερ, σκεπτόμενος, πότης, γκουρού σχέσεων. Αυτοί είναι οι τίτλοι που δίνει ο Blake Lavak στον εαυτό του. Ο συγκεκριμένος άντρας, βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή This Morning, στη Βρετανία, μιλώντας για σεξ και σχέσεις.

Μάλιστα, μια από τις νουθεσίες του, ήταν προς τις γυναίκες προτρέποντάς τες να ενδίδουν από το πρώτο ραντεβού.
Αφορμή στάθηκε το αμφιλεγόμενο βιβλίο του «Own That Guy in 60 Days: A Practical Guide to Love for the 21st Century Woman», στο οποίο συμβουλεύει τις γυναίκες να ρίχνουν τα «κάστρα» τους νωρίς και να μην το παίζουν δύσκολες.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, οι ημέρες που οι γυναίκες περίμεναν από τους άντρες για να κάνουν το πρώτο βήμα, έχουν περάσει και ότι πρέπει να είναι διαθέσιμες και να επικεντρώνονται στον άντρα.

«Οι νέοι έχουν προχωρήσει μπροστά, και πρέπει να τους ακολουθούμε. Πρόκειται για παιχνίδι. Αν θέλεις να παίξεις το παιχνίδι του ρομαντισμού, έχει καλώς. Δεν θέλω να κάνω κήρυγμα, απλά σου λέω πώς να κάνεις τον άντρα να σε ερωτευτεί».

Στο βιβλίο του, δίνει συμβουλές για το πώς να ρίξουν στο κρεβάτι έναν άντρα και πώς να τον κοντρολάρουν για τουλάχιστον 14 χρόνια!