Το έχουμε καταλάβει: υπάρχουν ορισμένες ερωτήσεις για το σεξ που προτιμάτε να τις γκουγκλάρετε παρά να τις συζητήσετε με την κολλητή σας ή και με τον γυναικολόγο σας.

Αντί όμως να αφήνετε τις απορίες σε κάποια μηχανή αναζήτησης μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις στα ερωτήματα που σας απασχολούν από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων. Εδώ είναι όλα όσα θέλετε να μάθετε: από τους τραυματισμούς πέους μέχρι τους γυναικείους οργασμούς!

Μπορώ πράγματι να «σπάσω» το πέος του;

Λοιπόν, δεν είναι οστό για να σπάσει αλλά ναι μπορεί να τραυματιστεί. «Το πέος μπορεί όντως να τραυματιστεί κατά τη διάρκεια έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας ή αυνανισμού» επιβεβαιώνει η Alyssa Dweck γυναικολόγος και συγγραφέας του βιβλίου V is for Vagina.

«Όταν το πέος είναι σε στύση, διογκώνεται με αίμα. Η επιβεβλημένη κάμψη του πέους κατά τη διάρκεια ενός επιθετικού παιχνιδιού στο σεξ, μπορεί να οδηγήσει σε αυτό το σοβαρό τραυματισμό» συμβουλεύει η ίδια. Τι πρέπει να κάνετε αν νομίζετε ότι αυτό έχει συμβεί στον σύντροφό σας; Συνίσταται επείγουσα χειρουργική θεραπεία, λέει η γιατρός.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο baby.gr…