Φαντάσου ένα μέρος γεμάτο τσάντες! Τσάντες διαλεγμένες για την εξαιρετική ποιότητα και την υψηλή αισθητική τους, από τους καλύτερους κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο και σε απολύτως προσιτές τιμές. Τσάντες μοναδικές, που δεν θα τις βρεις στα καταστήματα.  Φαντάσου ότι είναι όλες συγκεντρωμένες και σε περιμένουν! Διαλέγεις όσες και όποιες θέλεις και έρχονται αμέσως στην πόρτα σου!  Έχεις την εικόνα;

Αυτό είναι το www.bagsicon.gr!

Το πρώτο e-shop στην Ελλάδα αφιερωμένο αποκλειστικά στο αντικείμενο του πόθου εκατομμυρίων γυναικών: τις τσάντες! Το αξεσουάρ-κλειδί που συνοδεύει κάθε γυναίκα, κάθε ώρα της ημέρας, σε κάθε εμφάνιση, μεταμορφώνει και απογειώνει το στυλ της, συμπληρώνει την εικόνα της.

Φτιαγμένο με μεράκι από δύο γυναίκες που μοιράζονται το πάθος για τα γυναικεία αξεσουάρ, το www.bagsicon.gr θα γίνει κάτι παραπάνω από τον αγαπημένο προορισμό για τις αγορές σου: με την απίστευτη ποικιλία, την άριστη ποιότητα, τις ασυναγώνιστες τιμές, την άμεση εξυπηρέτηση, το www.bagsicon.gr θα σου ανοίξει την πόρτα σε ένα κόσμο προσιτής πολυτέλειας.