Τα οπίσθιά της έκαναν πολλούς να παραμιλούν την ημέρα που η αδερφή της γινόταν επισήμως η «κυρία του διαδόχου του βρετανικού θρόνου».

Ο λόγος για τη γνωστή ανά την υφήλιο Πίπα Μίντλετον, αδερφή της άλλοτε –σκέτης- Κέιτ Μίντλετον, νυν Δούκισσας του Κέμπριτζ, συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ της βασιλικής οικογένειας της Μ. Βρετανίας.

Κι ενώ πριν από λίγους μήνες είχε κυκλοφορήσει η φήμη, ότι τα πολυαναφερόμενα οπίσθια της Πίπα, ήταν ψεύτικα, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξακολουθούν να θαυμάζουν την ωραία και καλογυμνασμένη σιλουέτα της νεαρής Βρετανίδας.

Η ίδια αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό της και να φανερώσει με ποιο τρόπο καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, η Πίπα ασκείται μόλις μισή ώρα την ημέρα, κάνοντας τέσσερις βασικές ασκήσεις (ανέβασμα σκάλας, βαθύ κάθισμα με ανοιχτά τα πόδια, ασκήσεις στον τοίχο και ενδυνάμωση με το κλασικό «plank»).

«Οι ασκήσεις αυτές ενδυναμώνουν όλο το σώμα και μπορεί να τις κάνει ο καθένας σπίτι του» γράφει η ίδια σε άρθρο της σε περιοδικό γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ. «Κάντε τις ασκήσεις αυτές τρεις φορές την εβδομάδα και σύντομα θα διαπιστώσετε μεγάλη αλλαγή στο σώμα σας».

Κάθε άσκηση χρειάζεται δύο μόλις λεπτά, ενώ όπως συστήνει η Πίπα, καλό θα είναι να ακολουθεί ένα διάλειμμα διάρκειας 30 δευτερολέπτων μεταξύ των επαναλήψεων και δύο λεπτά ξεκούραση μετά από κάθε σετ ασκήσεων.