Οι ψηλοί άντρες θέλουν να παντρεύονται νωρίτερα, όμως οι γάμοι που κάνουν δε… διανύουν την ίδια απόσταση με αυτή που κάνουν οι άντρες… χαμηλότερου αναστήματος!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, οι οποίοι βρήκαν ότι το ποσοστό των διαζυγίων μεταξύ των κοντών ανδρών είναι πολύ μικρότερο, από αυτό των… πιο ψηλών εκπροσώπων του ανδρικού είδους.

Επιπλέον, οι κοντοί είναι πιο πιθανό να παντρεύονται πιο νέες γυναίκες και να βγάζουν περισσότερα χρήματα από τη σύζυγό τους.

«Αυτό επιβεβαιώνει τη θεωρεία που θέλει τους πιο κοντούς άντρες να ισοφαρίζουν την έλλειψη πόντων στο ύψος, με τα μεγαλύτερα εισοδήματα. Από την άλλη, οι πιο ψηλοί άντρες φαίνεται πως πλησιάζουν πιο συχνά γυναίκες με σχετικά υψηλότερα εισοδήματα από τους ίδιους» αναφέρουν οι συγγραφείς της έρευνας Abigail Weitzman και Dalton Conley.

Οι ερευνητές μελέτησαν δεδομένα από την έρευνα Panel Study of Income Dynamics, η οποία εξέτασε τις αμερικάνικες οικογένειες από το 1968, αναφέρει δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Η έρευνα «μίλησε»… Οι ελεύθερες μπορούν -ανάλογα με αυτό που ψάχνουν στη ζωή τους- να αρχίσουν να αναζητούν το ταίρι των ονείρων τους… με το μέτρο στο χέρι!