Η διαφημιστική καμπάνια της Juicy Couture για το Φθινόπωρο 2014 με τίτλο «Return to Hollywood» μας παρουσιάζει την συλλογή Juicy Couture Black Label μέσα από τον φωτογραφικό φακό του διδύμου Inez και Vinoodh. Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί το μοντέλο Martha Hunt, ενώ το styling έχει αναλάβει η Carlyne Cerf de Dudzeele και την χορογραφία ο Stephen Galloway. Η συλλογή Juicy Couture Black Label είναι μια fashion forward συλλογή που εμπνέεται από και αποδίδει ιδανικά το στιλ και το «ύφος» του Λος Άντζελες.

Το κορίτσι της Juicy αυτό το Φθινόπωρο είναι αβίαστα cool και μόλις έχει επιστρέψει από καλοκαιρινές διακοπές. Είναι μια γυναίκα έτοιμη να υποδεχτεί την νέα εποχή με μια αίσθηση μυστηρίου και περιπέτειας. Η καμπάνια αποτυπώνει την αίσθηση της ροκ μούσας που αποπνέει η συλλογή, πάντα με μια πινελιά πολυτέλειας και glam. Bomber jackets, skinny παντελόνια με leopard print, εφαρμοστές φούστες, δαντελένια φορέματα, μεταλλικά αξεσουάρ και η χαρακτηριστική φόρμα της Juicy αποδίδουν όλο το νόημα του στιλ του LA με μια πιο rock-and-roll αίσθηση.

Η δυναμική της καμπάνιας θα ενισχυθεί μέσα από την συνεργασία της Juicy Couture με γνωστά style icons που θα αναλάβουν να μας μεταδώσουν την αίσθηση της Hollywood Ingénue μέσα από την μουσική, το κινηματογράφο και ό,τι αγαπούν πραγματικά. Οι ambassadors της Juicy θα αποτυπώσουν τα διαφορετικά στιλ και θα μας δώσουν μια γεύση από το λαμπερό τρόπο ζωής τους.

Η καμπάνια θα τρέξει σε παγκόσμιο επίπεδο από το Φθινόπωρο του 2014.