Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μικρά, αλλά πολύ σημαντικά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να τελειοποιήσετε το μακιγιάζ σας.

1. Εάν θέλετε να έχετε ένα εκπληκτικό μακιγιάζ που διαρκεί, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μετατρέψετε το eyeliner μολύβι σας σε μορφή gel. Αυτό το κόλπο γίνεται πραγματικότητα σε ένα μόλις δευτερόλεπτο, απλά ζεσταίνοντας την μύτη του μολυβιού σας με έναν αναπτήρα και αφήνοντας το να κρυώσει για 15 δευτερόλεπτα. Αυτό το απλό μυστικό θα δώσει στη γραμμή του ματιού σας ένα πιο ομαλό και σταθερό αποτέλεσμα.

2. Σε περίπτωση που θελήσετε να τονίσετε όμορφα τη σκιά των ματιών, απλώστε αρχικά σε ολόκληρο το βλέφαρο μια λευκή σκιά, έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα είδος υποβάθρου για τις υπόλοιπες αποχρώσεις.

3. Η δημιουργικότητα και η επινοητικότητα είναι δυο στοιχεία που μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε για οτιδήποτε έχει να κάνει με το μακιγιάζ. Έτσι, χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι για να δημιουργήσετε το απόλυτο cat eye look.

4. Εάν θέλετε να κάνετε ένα smokey eye look, τότε ζωγραφίστε μια δίεση με το μολύβι σας και ανακατέψτε με το δάχτυλο σας τις γραμμές. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

5. Επίσης, χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι για να αποφύγετε τις μουτζούρες από τη μάσκαρα την ώρα που την απλώνετε στις βλεφαρίδες σας.

6. Τέλος, μια ακόμη πολύ καλή λύση για το καλύτερο αποτέλεσμα ενός cat eye look είναι η χρήση του σελοτέιπ. Κολλήστε το στην άκρη του ματιού σας σαν οδηγό για την γραμμή που θέλετε να τραβήξετε με το eyeliner σας.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr