Είναι αλήθεια πως οι σταρ αγαπούν τη μόδα και φορούν πρώτοι και καλύτεροι τα τελευταία trends. Άλλοτε πετυχημένα και άλλοτε με καταστροφικά αποτελέσματα.

Φέτος, μια από τις βασικότερες τάσεις είναι το παιχνίδι με τα μήκη. Γι’ αυτό τον λόγο, το crop top αποτελεί την επιτυχία της σεζόν, και όχι άδικα. Λόγω της ιδιαιτερότητάς του όμως θα πρέπει να ξέρουμε ποιο crop top θα πρέπει να διαλέξουμε και ποιο θα πρέπει να αποφύγουμε.

Μην τρομάζετε όταν ακούτε την λέξη crop top. Το μεταφράζετε άμεσα σε «κομμένο μπλουζάκι». Δεν έχετε άδικο, αυτό είναι. Δε σημαίνει όμως πως δεν μπορείτε να φορέσετε κάποια από τις εκδοχές του. Με σχισμή στο ύψος της κοιλιάς, φαρδύ και κοντό, μπουστάκι, υπάρχει πάντα κάτι που μας ταιριάζει. Τι πρέπει να προσέξετε όμως;

– Το μήκος: Όσο πιο κοντό, τόσο περισσότερη κοιλιά βγαίνει σε κοινή θέα. Αν αυτή η περιοχή του σώματός σας δεν είναι το δυνατό σας σημείο, επενδύστε σε ένα φαδρύ top που καλύπτει σχεδόν τα 2/3 της. Συμπληρωματικά, μπορείτε να φορέσετε από πάνω ένα κιμονό ή ένα φαρδύ πουκάμισο.

– Οι συνδυασμοί: Αν θέλετε να φορέσετε crop tops με χαμηλόμεσα παντελόνια και φούστες, θα διαπράξετε ένα από τα μεγαλύτερα στυλιστικά λάθη. Δε τα συνδυάζουμε ποτέ με ρούχα που ξεκινούν πιο κάτω από τον αφαλό.

Μπορείτε να το συνδυάσετε με ψηλόμεσες φούστες σε φαρδιά γραμμή, τις λεγόμενες τουλίπες, αλλά και με ψηλόμεσα παντελόνια.

Μια στενή φούστα σε γραμμή pencil είναι επίσης μια καλή λύση. Για μια bohemian chic εμφάνιση προτιμήστε μια μακριά, αέρινη φούστα. Μπορείτε να επενδύσετε και σε αξεσουάρ, φορώντας μια ζώνη.

– Τα μοτίβα: Αν είσαστε νεαρή, μπορείτε να πειραματιστείτε και να φορέσετε διαφορετικά prints για μια εκκεντρική εμφάνιση. Για πιο κλασσικές εμφανίσεις προτιμήστε συνδυασμό μονοχρωμίας και print.

Prints επιλέξτε να φορέσετε στο κομμάτι του σώματός σας που θέλετε να τονίσετε και όπως έχουμε πει επανειλημμένα, δεν τονίζουμε ποτέ τις προβληματικές περιοχές του σώματός μας.

Δείτε πώς υιοθέτησαν τη νέα τάση διάφορες σταρ…


Kendall Jenner


Jessica Alba


Cara Delevingne


Kylie Jenner


Pixie Lott


Dianna Argon


Vanessa Hudgens


Taylor Swift

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr