Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Υγείας και Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. , «BE HEALTHY, BE BEAUTIFUL». Την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα, το κοινό επισκέφθηκε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. με σκοπό να απολαύσει Υπηρεσίες Υγείας και Ομορφιάς και να ενημερωθεί από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» για την σωστή πρόληψη της νόσου.

Για δύο ημέρες γίναμε όλοι μια λαμπερή παρέα, σε μια γιορτή για την Υγεία και την Ομορφιά. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν παραπάνω από 200 υπηρεσίες, στις οποίες περιλαμβάνονταν: Hot Stones Massage, Μακιγιάζ, Περιποίηση νυχιών (Μανικιούρ, Πεντικιούρ), Χτένισμα, Μυοχαλαρωτικό Μασάζ, Βοτανοθεραπεία, Taping, Business stress release massage, Ενυδάτωση, Καλλυντικά (σύσταση, Ευαισθησίες), Παρασκευή Φυσικών Καλλυντικών, Λεμφική Μάλαξη, Βασικές Πρώτες Βοήθειες και Βασική Υποστήριξη Ζωής.

Οι ταλαντούχοι και κεφάτοι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. μαζί με τους υπεύθυνους καθηγητές τους, εξυπηρέτησαν άψογα τους επισκέπτες, με τη γνώση, τον επαγγελματισμό και τη δημιουργικότητά τους. Ήταν μία εκδήλωση με έντονη συμμετοχή από τον κόσμο, γεγονός που βοήθησε να αναδείξουμε το ταλέντο και την ικανότητα των σπουδαστών μας να ανταπεξέλθουν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του Φεστιβάλ έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο στους συμμετέχοντες, αλλά κυρίως ανέδειξε τα ευγενή κίνητρα του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. στηρίζοντας τον αγώνα του μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Άλμα Ζωής».

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, από το συμβολικό αντίτιμο του 1 ευρώ για κάθε υπηρεσία, δόθηκαν στο «Άλμα Ζωής» που παρέχει στις γυναίκες με καρκίνο μαστού, δωρεάν υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης, προγράμματα οργανωμένης αλληλοβοήθειας και ενημέρωσης Πανελλαδικά, σχετικά με την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου.

Τη δύσκολη αυτήν περίοδο που βιώνουμε, το κοινό είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει και να απολαύσει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου από τους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ D.OM.I. , τους καταξιωμένους Επαγγελματίες του αύριο. Σε μια διήμερη γιορτή για την Υγεία και την Ομορφιά, αποδείξαμε ότι το Σώμα και η Ψυχή ομορφαίνουν όταν τα φροντίζουμε και το Ι.ΙΕΚ D.OM.I. ξέρει να το κάνει καλά!