Με σχεδόν 50 χρόνια εξειδίκευσης στα προϊόντα styling, η Palette αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο σύμβουλο που εμπιστεύονται εκατομμύρια γυναίκες, καθώς καταφέρνει να ξεπερνά τις προσδοκίες τους, όσο διαφορετικές κι αν είναι οι ανάγκες τους.

Η Palette προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων styling, ειδικά σχεδιασμένη για κάθε τύπο γυναίκας.

Τα προϊόντα styling της Palette προσφέρουν στα μαλλιά ιδανικό κράτημα, φυσική κίνηση, αφήνοντας τα όμορφα και λαμπερά, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα μαλλιά, χάρη στη βιταμίνη Β3 και προβιταμίνη Β5 που περιέχει.

Με την εγγύηση της επαγγελματικής ποιότητας Schwarzkopf για υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή!

BRAND PORTFOLIO – STYLING

1. Βασική Σειρά

Palette Κανονικά Μαλλιά 300ml/175ml
Ε.Λ.Τ. 4,96€/3,79€

Palette Λιπαρά Μαλλιά 300ml
Ε.Λ.Τ. 4,96€

Palette Δυνατό Κράτημα 300ml/175ml
Ε.Λ.Τ. 4,96€/3,79€

Palette Πολύ Δυνατό Κράτημα 300ml/175ml
Ε.Λ.Τ. 4,96€/3,79€

2. Flexible Σειρά

Palette Flexible – Βαμμένα Μαλλιά (250ml – Ε.Λ.Τ. 4,10€)

Χάρη στην προηγμένη φόρμουλα που διαθέτει για βαμμένα μαλλιά, προσφέρει προστασία χρώματος και ελαστικότητα, εξασφαλίζοντας ιδανικό κράτημα μεγάλης διάρκειας και φυσική κίνηση, ενώ προστατεύει το χρώμα από το ξεθώριασμα με το UV φίλτρο.

Palette Flexible – Όγκος μεγάλης διάρκειας (250ml – Ε.Λ.Τ. 4,10€)

Ταυτόχρονα, για εσάς που αγαπάτε τον όγκο, η Palette Flexible για όγκο μεγάλης διάρκειας θα σας ενθουσιάσει, καθώς το ιδανικό επιθυμητό κράτημα μεγάλης διάρκειας και η φυσική κίνηση είναι δεδομένη χάρη στα συστατικά αύξησης όγκου που περιέχει.

3. Palette Αφρός Μαλλιών

Στη σειρά Palette styling, περιλαμβάνονται 2 Mousses: Όγκος μεγάλης Διάρκειας και Ζωντανές Μπούκλες.

Palette Αφρός Μαλλιών – Ζωντανές Μπούκλες (200ml – Ε.Λ.Τ. 4,08€)

Για φυσικό έλεγχο της μπούκλας και ευχάριστη αίσθηση στα μαλλιά. Με Soft Touch Hold για κράτημα μεγάλης διάρκειας και ιδιαίτερη ευχάριστη αίσθηση στα μαλλιά. Η Thermo-Allround φόρμουλα με ενυδατικά συστατικά θωρακίζει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα που προσδίδει το πιστολάκι στεγνώματος.

Palette Αφρός Μαλλιών–Όγκος Μεγάλης Διάρκειας (200ml- Ε.Λ.Τ. 4,08€)

Χαρίζει όγκο στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Με Soft Touch Hold για κράτημα μεγάλης διάρκειας και ιδιαίτερη ευχάριστη αίσθηση στα μαλλιά. Η Thermo-Allround φόρμουλα με ενυδατικά συστατικά θωρακίζει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα που προσδίδει το πιστολάκι στεγνώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα www.palette.schwarzkopf.gr