Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο η Εβδομάδα Μόδας (από τις 19 έως τις 24 Φεβρουαρίου), με τους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις συλλογές τους για το φθινόπωρο/χειμώνα 2014-2015.

Την παράσταση για άλλη μια φορά έκλεψε ο κόσμος που πήγε να παρακολουθήσει τις επιδείξεις. Οι κυρίες της μόδας, όπως η Anna Dello Russo, η Eleonora Carisi, η Elisa Nalin (που εξέπληξε τους πάντες με την αιφνίδια αλλαγή στο χρώμα του μαλλιού) τράβηξαν τα φλας και έκαναν τους πάντες να ασχολούνται με τις επιλογές τους (άλλοτε καλές κι άλλοτε κακές).

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, το ενδιαφέρον για το στυλ του δρόμου γενικότερα κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς. Δεν είναι κάτι βγαλμένο κατευθείαν από τις πασαρέλες ή από τα πανάκριβα μαγαζιά των σχεδιαστών. Είναι συνδυαστικό και ορισμένες φορές low budget. Για να δημιουργήσεις μοναδικό στυλ δεν χρειάζονται πολλά χρήματα. Στυλ δεν σημαίνει να μοιάζεις με τον διπλανό σου, να είσαι μέρος μιας μεγάλης ομοιόμορφης ομάδας. Ακριβώς το αντίθετο. Στυλ σημαίνει το πώς μαθαίνεις σιγά – σιγά να ξεχωρίζεις από την ομοιομορφία, μέσω της δικής σου μοναδικότητας.

Οι φωτογραφίες είναι της φωτογράφου Βαλιάνας Βαριαντζά, που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr