H Madonna, ή αλλιώς βασίλισσα της ποπ, εκτός από την μουσική δραστηριοποιείται τον τελευταίο καιρό σε αρκετούς άλλους τομείς. Ο ένας είναι τα γυμναστήρια. Το κορμί της Madge (αυτό είναι το χαϊδευτικό της) το έχετε δει. Αν την δουν οι πορτιέρηδες μεγάλου παραλιακού μπουζουκομάγαζου θα την φοβηθούν χωρίς καμία αμφιβολία.

Ο άλλος τομέας είναι τα ρούχα. Το κορίτσι μας μαζί με την κόρη της την Lourdes, που την φωνάζουν Lola, έχει δημιουργήσει εδώ και 3 χρόνια την εταιρία ρούχων Material Girl. Tα ρούχα σχεδιάζονται από μαμά και κόρη και απευθύνονται κυρίως σε κοριτσάκια που θέλουν να μοιάσουν στην Madonna. Αυτό βέβαια είναι χαοτικό γιατί η Madonna είναι 55 χρονών και βάλε, γιατί να θέλει να της μοιάσει ένα 16χρονο, θα σκεφτείτε εσείς. Την ίδια απορία έχουμε κι εμείς. Άλυτη θα μείνει μάλλον.

Για το τελευταίο lookbook της σειράς πόζαρε η Rita Ora, αγγλίδα αοιδός που αν κλείσεις τα μάτια κι έχεις πιεί 2-3 μπύρες ίσως να σκεφτείς ότι μοιάζει με την Madonna στα νιάτα της.

Ό,τι πιάνει όμως η βασίλισσα της ποπ γίνεται χρυσός και η συλλογές των ρούχων ξεπουλάνε μέσα σε 4-5 μέρες, κάνοντάς την ακόμη πιο πλούσια. Καθόλου άσχημα για το απόλυτο Material girl (Πηγή φωτογραφιών: fashiongonerogue.com).

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr