Θέλετε να δείτε το πρόσωπο σας να λάμπει αλλά και να φαίνεται ακόμη πιο ανανεωμένο και λαμπερό; Τότε το μυστικό είναι στις ασκήσεις προσώπου! Διαβάστε παρακάτω ποιες ασκήσεις θα χαρίσουν στο πρόσωπό σας τη λάμψη που τόσο έχει ανάγκη!

Οι ασκήσεις για το πρόσωπο δυναμώνουν τους μυς, πράγμα που σημαίνει ότι το πρόσωπό σας γίνεται πιο απαλό από ποτέ.

Αν έχετε σακούλες κάτω από τα μάτια και τα νιώθετε κουρασμένα αυτές οι ασκήσεις υπόσχονται να σας μεταμορφώσουν έτσι ώστε να δείχνετε πιο ξεκούραστη από ποτέ!

Ξεχάστε ρυτίδες, κύκλους κάτω από τα μάτια και γραμμούλες αφού όλα αυτά είναι μυς που με τις ασκήσεις προσώπου καταφέρνετε να απαλύνετε, γεγονός που σας κάνει και ανακτάτε τη χαμένη σας λάμψη!

Οι ασκήσεις απαλύνουν ακόμη και τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές που σας σπάνε τα νεύρα και βοηθούν την κυκλοφορία του αίματος εξασφαλίζοντας σας λαμπερή επιδερμίδα, μόνο αν τις βάλετε στην καθημερινότητα σας και φροντίσετε να τις επαναλαμβάνετε τακτικά.

Μετωπική σύγκρουση: ή αλλιώς οι ασκήσεις για το μέτωπο

Άσκηση πρώτη: ξαπλώστε στο κρεβάτι σας και κοιτάξτε το ταβάνι για λίγο. Η λεγόμενη ταβανοθεραπεία έχει ποικίλα οφέλη και θα σας χαλαρώσει και ψυχολογικά. Σηκώστε τα φρύδια σας έχοντας ανοιχτά τα μάτια. Ηρεμήστε για λίγο και επαναλάβετε την άσκηση για περίπου 10 φορές!

Άσκηση δεύτερη: κατσουφιάστε δίνοντας έμφαση στη μύτη σας (για να πετύχει η άσκηση πρέπει η μύτη σας να είναι σα «ζαρωμένη») με τα φρύδια προς τα κάτω (όχι δηλαδή σηκωμένα). Μετρήστε μέχρι το 10. Κάντε ένα διάλειμμα και επαναλάβετε 6 φορές.

Μάτια μου, αχ μάτια μου
Ο καθρέφτης της ψυχής, τα μάτια σας θέλουν και αυτά τις ασκησούλες τους αφού οι μυς γύρω από τα μάτια θέλουν και αυτοί την εξάσκηση τους.

Άσκηση πρώτη: καθίστε σε ίσια στάση και κλείστε τα μάτια σας. Μετά κοιτάξτε επάνω και μετά κάτω με τα μάτια κλειστά. Επαναλάβετε την άσκηση 10 φορές.

Άσκηση δεύτερη: καθίστε με το σώμα σας σε ίσια στάση και κλείστε τα μάτια. Σηκώστε τα φρύδια σας και «τεντώστε» τα βλέφαρα πάνω και κάτω. Επαναλάβετε 6 φορές.

Κρέμομαι από το λαιμό σου: ασκήσεις για λαιμό… ζηλευτό!
Αν θέλετε να διατηρήσετε το λαιμό σας σφιχτό και λαμπερό δεν έχετε παρά να το ρίξετε στις ασκήσεις του λαιμού.
Γυρίστε το κεφάλι σας ελαφρώς προς τα πίσω ανοιγοκλείνοντας το στόμα και έχετε έτοιμη την καλύτερη άσκηση που θα τονώσει την περιοχή που μπορεί τώρα να μη σας πολυνοιάζει, αλλά αργότερα θα προδίδει την ηλικία σας χωρίς να το καταλάβετε!

Το γέλιο κάνει καλό: είτε το πιστεύετε, είτε όχι το γέλιο όχι μόνο κάνει καλό αλλά γυμνάζει το πρόσωπό σας! Το γέλιο απομακρύνει όλη την ένταση από το πρόσωπο σας και σας κάνει να δείχνετε πιο ήρεμη και δεν σας κοστίζει τίποτα!
Καλά θα κάνετε να χαμογελάτε στους περαστικούς, στη φίλη σας, στο αγόρι σας ακόμη και σε αγνώστους στο δρόμο και θα δείτε τις λεπτές γραμμές να εξαφανίζονται και την ψυχολογία σας να ανεβαίνει στο λεπτό!

Πηγή: womenonly.gr