Διαβάστε έξυπνες συμβουλές για το μακιγιάζ που θα σας βοηθήσουν να δείχνετε νεότερη…

Concealer: Χρησιμοποιήστε το κονσίλερ σας όχι μόνο για να κρύψετε τους μαύρους κύκλους, αλλά και για να φωτίσετε άλλες περιοχές του προσώπου σας, όπως το μέτωπο, τα σημεία γύρω από τη μύτη ή το πιγούνι.

Full foundation: Τα μέικ απ που δεν βαραίνουν την επιδερμίδα, αλλά έχουν τέλεια κάλυψη, κρύβοντας τυχόν ατέλειες του προσώπου σας, παρόλο που έχουν λεπτόρρευστη υφή, είναι ικανά να γίνουν η καλύτερη βάση για τα πιο επιτυχημένα μέικ απ look σας.

Πούδρες: Οι πούδρες απορροφούν τη λιπαρότητα της επιδερμίδας σας, δείχνοντάς την πιο νεανική και λαμπερή. Εφαρμόστε την επάνω από το μέικ απ, για μεγαλύτερη σταθερότητα ή και μόνη της, εάν δεν χρειάζεται μεγάλη κάλυψη.

Φρύδια: Τα φρύδια είναι ο «πίνακας» του προσώπου, όπως ισχυρίζεται η πλειονότητα των make up artists. Επενδύστε με τα κατάλληλα αξεσουάρ για τα φρύδια σας, όπως τζελ, χτενάκια και μολύβια, για να δημιουργήσετε και να ενισχύσετε ένα ωραίο σχήμα.

Βλεφαρίδες: Οι βλεφαρίδες με καμπύλες έχουν ρετρό ύφος και φέρνουν vintage στοιχεία στο μακιγιάζ και, επομένως, στο outfit σας. Επιλέξτε μία με θρεπτικά συστατικά ή με αδιάβροχη σύνθεση, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ρουζ: Τα περλέ ρουζ χαρίζουν λάμψη και χρώμα στα μήλα και τα ζυγωματικά σας, ενώ οι ιριδίζουσες αποχρώσεις τους με χρυσόσκονες κάνουν πιο glamour το μακιγιάζ σας, ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις.

Nude lips: Οι nude αποχρώσεις είναι μία τάση που συνεχίζει δυναμικά την εμφάνισή της στα make up looks όλης της ημέρας. Συνδυάστε τα nude χείλη με έντονο μακιγιάζ στα μάτια σας για ένα εντυπωσιακό αλλά ομοιόμορφο αποτέλεσμα ή, εναλλακτικά, με ένα πιο απαλό μακιγιάζ, εάν επιθυμείτε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Πηγή: myself.gr