Βάλτε στην γκαρνταρόμπα σας πολυμήχανα κομμάτια, που θα αναδείξουν με πολλαπλούς τρόπους την εμφάνισή σας. Διαβάστε ποια είναι αυτά…

Denim jacket: Τα denim jacket αποτελούν all time classic item της γκαρνταρόμπας σας. Ενσωματώστε τα σε casual σύνολα-ακόμα και κάτω από το παλτό σας- και αποθεώστε την ροκ εκδοχή του εαυτού σας.

Total white: Total white σύνολο από σακάκι, skinny παντελόνι και χαμηλές γόβες, που δημιουργούν κομψά σύνολα με έξτρα δόση ρομαντισμού.

Κάπες και παλτό: Oversized κάπες και chic παλτό γίνονται οι καλύτεροι φίλοι σας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, χαρίζοντας εκτός από ζέστη και στυλ. Επιλέξτε τα σε σκούρες αποχρώσεις για να είναι ευκολοσυνδύαστα.

Έντονες αποχρώσεις σε παντελόνια: Τα παντελόνια σε έντονες αποχρώσεις αποτελούν αγαπημένο item της Katie Holmes, καθώς είναι μία τάση που συνεχίζει τη δυναμική πορεία της και το 2013.

Τζιν πουκάμισα: Τα τζιν πουκάμισα ήρθαν στο προσκήνιο της μόδας το καλοκαίρι. Συνεχίστε να τα ενσωματώνετε στα street look σας, αλλάζοντας το styling και εμπλουτίζοντας με τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Fluffy μπουφάν: Τα fluffy μπουφάν έρχονται να δώσουν το σπορ χαρακτήρα τους στα denim παντελόνια σας. Ιδανικά για τις πρωινές εξόδους σας.

Preppy φόρεματα:
Το preppy φόρεμα αγκαλιάζει τις καμπύλες της, ενώ τα μοτίβα που φέρει επάνω του ανεβάζουν τη διάθεση. Επενδύστε σε ανάλογες αγορές, ιδανικές επιλογές για το γραφείο.

Πηγή: myself.gr