Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για τα προϊόντα που θα έχετε στο νεσεσέρ σας, υπάρχουν ανέξοδα και όμορφα μυστικά!

– Σας τελείωσε η κρέμα ματιών;
Απλώστε λίγο ελαιόλαδο γύρω από την περιοχή των ματιών, με κυκλικές κινήσεις. Για να μειώσετε οιδήματα και μαύρους κύκλους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φέτα από πατάτα ή αγγούρι. Μετά από 15 λεπτά θα έχει φύγει οποιαδήποτε μορφή κούρασης, αλλά και οι μαύροι κύκλοι.

– Θέλετε να λάμπει το κραγιόν σας; Αναμείξτε το κραγιόν με λίγο βαζελίνη. Για να διαρκέσει περισσότερο απλώστε λίγο κονσίλερ, κάντε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι και έπειτα βάλτε το κραγιόν. Τελειώστε με λίγη πούδρα. 

– Για να αναδείξετε τα χείλη σας, χρησιμοποιήστε λίγη χρυσή σκιά, στο κάτω χείλος. Θα προσθέσει όγκο.

– Αν θέλετε να μειώσετε τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σας, τότε σε 30 γραμμ. βρόμης προσθέστε χυμό λεμονιού και λίγο γάλα. Ανακατέψετε καλά, απλώστε για 15 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με νερό.

– Για κάνετε απολέπιση στο σώμα χρησιμοποιήστε αμυγδαλέλαιο με λίγο ζάχαρη. Απλώστε και κάντε μασάζ στα σημεία, τα οποία παρουσιάζουν ξηρότητα (αγκώνες, γόνατα, φτέρνες).

– Αν σας τελείωσε το ρουζ μια ροζ σκιά μπορεί να εκτελέσει χρέη ρουζ!

– Κόλλησαν οι βλεφαρίδες μεταξύ τους; Χρησιμοποιείστε μια παλιά μάσκαρα, την οποία θα έχετε καθαρίσει πολύ καλά, για να διαχωρίζετε τις βλεφαρίδες.

Πηγή: omorfamystika.gr