Κάνοντας μια μικρή ανασκόπηση στη χρονιά που μας αποχαιρέτησε, διαπιστώνουμε πως το 2013 ήταν όντως το έτος των αλλαγών για τις σταρ του εξωτερικού αλλά και τους δικούς μου αναγνωρίσιμους, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαιτέρως γιατί η σύγχρονη γυναίκα οφείλει να πειραματίζεται και να προβάλλει την προσωπικότητα της μέσα από ένα πολύ δυνατό της όπλο, τα μαλλιά της!

Γράφει ο Θοδωρής Οικονομάκης

Ανάμεσα τους ξεχωρίσαμε την ανανέωση της Τατιάνας Στεφανίδου που φώτισε τα μαλλιά της με πολλές, χοντρές ξανθές ανταύγειες έχοντας μια πιο τηλεοπτική εικόνα, τη Σίσσυ Χρηστίδου που επέστρεψε μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στα κόκκινα μαλλιά που ομολογουμένως της πάνε πολύ ενώ, όπως είχαμε σωστά προβλέψει το Pixie Cut κυριάρχησε!

Η Beyonce μάς ξάφνιασε πολύ με το ότι το επέλεξε και αποχωρίστηκε μετά από χρόνια τα exte της, η πάντα rock Miley Cireus που το υποστηρίζει καταπληκτικά, η Jennifer Lawrence αλλά και η δική μας, Νανά Καραγιάννη που υιοθέτησε πρόσφατα την πρόταση του Θοδωρή Οικονομάκη. Η Νάντια Αλεξιού επέλεξε ένα συγκλονιστικό κοντό και τόσο πρακτικό για τους έντονους ρυθμούς της κούρεμα.

Αλλάξτε διάθεση μέσα από τα μαλλιά σας λοιπόν και χαρίστε στον εαυτό σας αέρα ανανέωσης.

Τον κ. Οικονομάκη μπορείτε να τον βρείτε στο ikonomakis κομμωτήρια + VIP στο πάτημα Χαλανδρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.ikonomakis.gr και τη σελίδα στο Facebook: facebook.com/ikonomakisgr