Η χωρίστρα στη μέση είναι μια επιλογή που πολλές γυναίκες έχουν εξετάσει. Τα πάντα βασίζονται στην προσωπολογία, αλλά και στη διάθεση που έχει η κάθε γυναίκα.

Γράφει ο Θοδωρής Οικονομάκης

Βασικό σημείο αναφοράς, για να επιλέξετε τη χωρίστρα στη μέση, είναι η μύτη. Εάν έχετε μύτη η οποία έχει μεγάλο ύψος, καλό θα είναι να το αποφύγετε. Αυτό που λέω πάντα στις γυναίκες, που ρωτούν στα σαλόνια μας, είναι να βλέπουν την εικόνα τους με διαφορετική οπτική.

Η εικόνα μας κρίνεται και προβάλλεται τόσο ανφάς όσο και προφίλ. Το ανφάς αποτέλεσμα είναι κάτι που εμείς κρίνουμε,  ενώ το προφίλ περισσότερο το κρίνουν οι άλλοι.

Σκεφτείτε, ότι έχετε βγει με τρομερή διάθεση, με τις φίλες σας, πηγαίνετε στο αγαπημένο σας στέκι να διασκεδάσετε και η εικόνα που προβάλετε είναι πολύ καλά δομημένη ανφάς, αλλά προφίλ έχετε εφαρμόσει τα «dont’s» που θα έπρεπε να έχετε αποφύγει.

Το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό, όχι για όλες βέβαια, αλλά για εκείνες που πραγματικά θέλουν να ξεχωρίζουν. Εάν είστε μία από αυτές, το παρακάτω άρθρο θα σας βοηθήσει να λύσετε αρκετές απορίες σας.

Το πρόσωπό μας χωρίζεται σε 3 ζώνες:

– Αρχή μετώπου με βάση φρυδιών.
– Βάση φρυδιών με τελείωμα μύτης.
– Τελείωμα μύτης με τελείωμα πηγουνιού.

Εάν αυτά τα χαρακτηριστικά καθ’ ύψος είναι αναλογικά, δηλαδή έχουν περίπου το ίδιο ύψος και η μύτη σας δεν εξέχει ιδιαίτερα, τότε εύκολα μπορείτε να επιλέξετε τη χωρίστρα στη μέση.

Η συμβουλή αυτή βέβαια βασίζεται στην αρμονία, εάν δηλαδή είστε μια γυναίκα που θέλει να προβάλει και τα αρνητικά της χαρακτηριστικά, χωρίς να σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Τότε μπορείτε να φοράτε άφοβα τη χωρίστρα για να προβάλετε χαρακτήρα. 

Είναι λοιπόν ξεκάθαρα δική σας η επιλογή εάν θέλετε να προβάλετε αρμονία και αν έχετε αναλογία στις ζώνες του προσώπου, την επιλέγετε. Προχωρήστε λοιπόν άφοβα με τη χωρίστρα στη μέση και μην σας απασχολεί τίποτα. Αυτό που θα προβάλετε είναι δυναμισμός και έντονη προσωπικότητα. Καλή επιτυχία.

Για πιο αναλυτικές οδηγίες δείτε και το βίντεο που ακολουθεί…

Τον κ. Οικονομάκη μπορείτε να τον βρείτε στο ikonomakis κομμωτήρια + VIP στο πάτημα Χαλανδρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.ikonomakis.gr και τη σελίδα στο Facebook: facebook.com/ikonomakisgr