Οι νέες τάσεις της μόδας είναι εδώ για να σε συγκλονίσουν και να σε κάνουν να νιώσεις ξανά θεά. Μπορεί οι τάσεις του μακιγιάζ να είναι πολλές για τη νέα σεζόν, όμως μία είναι διαχρονική: το smokey eye. Φέτος το smokey αλλάζει χρώμα και σου «ξανασυστήνεται» από την αρχή!

Διάβασε παρακαλώ τα πάντα για το πώς θα πετύχεις το νέο smokey και κλέψε τις εντυπώσεις…

Τα χρώματα φέτος: Το πιο hot τρεντ της νέας σεζόν, το smokey eye αφήνει στην άκρη την κλασσική μαύρη εκδοχή του και έρχεται ανανεωμένο να σου ταράξει τα ήρεμα νερά του μακιγιάζ. Τρέντι μωβ, γήινα καφέ, εκκεντρικά κόκκινα και πορτοκαλί, ανατρεπτικά λαδί αλλά και ο πολύ σέξι συνδυασμός μαύρου-ασημί με μεταλλικό φόντο είναι τα πιο in χρώματα που θα επιλέξεις για το smokey eye.

Τα μεταλλικά χρώματα σε αποχρώσεις του μαύρου και του μωβ αλλά και το λαδί σε κερδίζουν και πάλι στην πιο βραδινή και γκλάμουρ εκδοχή τους.

Πώς θα το πετύχεις, τα μυστικά: Πρέπει να βρεις τη σκιά εκείνη που ταιριάζει στα δικά σου μάτια και που θα είναι η βάση για το τέλειο smokey. Τώρα που το smokey δεν σε περιορίζει στο μαύρο χρώμα μπορείς να διαλέξεις το χρώμα εκείνο που όχι μόνο θα σε βάλει στην καρδιά της μόδας αλλά και θα σου ταιριάζει τέλεια.

Αν έχεις πράσινα μάτια, το μωβ στην πιο σκούρα του απόχρωση αλλά και στην πιο ανοιχτόχρωμη από λιλά μέχρι σκούρο smokey είναι τα τέλεια χρώματα.

Αν έχεις καστανά μάτια τότε μπορείς να δημιουργήσεις τέλειο smokey με κεραμιδί (πιο σκούρα πορτοκαλί) σκιά που φέτος ειδικά κάνει θραύση ή με πράσινο βαθύ σχεδόν κυπαρίσσι.

Για πιο βραδινό μακιγιάζ μπορείς να επιλέξεις το διαχρονικά in μαύρο χρώμα. Ακόμη το λαδί είναι μια σούπερ λύση. Αν έχεις πράσινα, τότε το μαύρο χρώμα στην πιο μεταλλική του εκδοχή θα γίνει το αγαπημένο σου για το βραδινό μακιγιάζ αφού χαρίζει στο βλέμμα σου μυστήριο και μεταμορφώνει το βλέμμα σε απόλυτα σαγηνευτικό.

Η απόχρωση του λαδί-χρυσού επίσης είναι ένας συνδυασμός που πρέπει να δοκιμάσεις. Η μωβ σκιά είναι με το μέρος σου, αφού δεν είναι τόσο σκούρα όσο η μαύρη αλλά δεν είναι και ανοιχτή.

Τι να προσέξεις:
Το πρωί το smokey δείχνει υπερβολικό, ενώ το βράδυ για την έξοδο είναι το ιδανικό μακιγιάζ. Αν όμως επιμένεις να θέλεις να λανσάρεις το smokey και το πρωί οι πιο παλ αποχρώσεις του λιλά και του λαδί στην πιο «σβησμένη» τους εκδοχή είναι μια καλή λύση. Το βράδυ το πιο έντονο μακιγιάζ με μαύρη, καφέ αλλά και πορτοκαλί σκιές είναι η τέλεια επιλογή.

Τιπ: Φρόντισε το υπόλοιπο μακιγιάζ να κινείται σε απαλούς τόνους, αλλά κυρίως τα χείλη να μην είναι βαμμένα σε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο. Αν μείνεις χρωματικά πάντα κοντά στην απόχρωση των ματιών, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Π.χ. αν επιλέξεις το πορτοκαλί για το smokey να επιλέξεις κραγιόν σε πορτοκαλί τόνους για τα χείλη!

Γενικά καλό είναι τα χείλη να μείνουν πιο ουδέτερα σε φυσικούς τόνους που είναι in για να ολοκληρώσεις και να τελειοποιήσει έτσι το λουκ σου!

Πηγή: womenonly.gr