Ο ερχομός του φθινοπώρου, δεν απαιτεί απλά την αλλαγή στα ρούχα που θα φορέσουμε. Μαζί με την ανανέωση της γκαρνταρόμπας έρχεται και η αναθεώρηση του τρόπου και της παλέτας του μακιγιάζ.

Η αλλαγή στα χρώματα των ρούχων μαζί με την διαφορετική ένταση του φωτός επιβάλουν να προσαρμόσουμε το μακιγιάζ μας στις νέες αυτές απαιτήσεις.

Διατηρήστε την καλοκαιρινή σας λάμψη
Για να διατηρήσετε αυτή την εικόνα υπάρχει ένα μικρό και απλό μυστικό. Αντικαταστήστε το ματ foundation που χρησιμοποιούσατε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με ένα νέο, με πιο πλούσια και δροσερή σύσταση.

Αυτή η αλλαγή, θα βοηθήσει το δέρμα σας να εγκλιματιστεί και να προετοιμαστεί ομαλά για την καιρική αλλαγή που θα ακολουθήσει.

Το βλέμα που μαγνητίζει
Για να είναι κομψά και προκλητικά τα «smokey» μάτια σας, θα πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στην πλούσια γκάμα αποχρώσεων, που ταιριάζουν στο φθινοπωρινό mood. Αντικαταστήστε τις καλοκαιρινές σας σκιές, που ήταν σε αποχρώσεις μπρονζέ, γκρι ή δαμασκινί με νέες, που θα δώσουν στο βλέμμα σας την εικόνα ενός πιο προκλητικού σπινθηρίσματος.

Πειραματιστείτε με πιο σκούρες σκιές και eyeliner, όπως ένα μυστηριώδες violet, ένα καφέ σκούρο ή ένα βαθύ πράσινο-λαδί.

Μήπως αντιπαθείτε την μάσκαρα;
Τότε, χρειάζεται να προστρέξετε στη λύση που λέγεται «πρόσθετες βλεφαρίδες». Έχουν κι αυτές τη φασαρία τους, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας αποζημιώσει.

Άσε που θα πάψετε να τρέχετε αγχωμένη στον καθρέφτη για να προσθέσετε μάσκαρα κι η τσάντα σας θα απαλλαγεί, από άλλο ένα βάρος.

Ένταση στα χείλη

Αντικαταστήστε το αγαπημένο σας καλοκαιρινό κραγιόν μ’ ένα νέο, λίγο πιο σκούρο και αδιαφανές, για να δώστε στα χείλη σας μια εικόνα πιο πλούσια και έντονη.

Το πνεύμα της πασαρέλας
Για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη ιδέα για τις φθινοπωρινές τάσεις του μακιγιάζ , δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά, στο μακιγιάζ που φορέθηκε στις πασαρέλες, όπου παρουσιάστηκαν οι τάσεις της μόδας για την φετινή σεζόν. Όπως και στα ρούχα έτσι και στο μακιγιάζ οι πασαρέλες είναι πάντα ένας καλός οδηγός για να πάρουμε τις γενικές κατευθύνσεις και να τις εντάξουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα.

Ξεσηκώστε λοιπόν χρώματα και νέες τεχνικές. Και μην φοβάστε να δοκιμάσετε κάποιο νέο look και να πειραματιστείτε. Τολμήστε, ισορροπήστε ανάμεσα στην δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθηση και το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι πραγματικά όμορφο!

Πηγή: fe-mail.gr