Το bronde είναι η απόλυτη τάση για το 2013-2014 και θα φορεθεί πολύ. Είναι παράγωγο των λέξεων «brown» και «blonde» που σημαίνει καστανόξανθο. Η νέα τεχνική μαγεύει τις σταρ του Χόλιγουντ και έρχεται για να γοητέψει και τις Ελληνίδες.

Γράφει ο Θοδωρής Οικονομάκης

Η τεχνική αυτή καλύπτει το κενό που δημιουργούσε το ombre κάτι το οποίο προβλημάτιζε πολλές γυναίκες σχετικά με την απόσταση που άφηνε στην ρίζα.

Πλέον δημιουργούμε αραιές και λεπτές ανταύγειες στο μισό και επάνω μέρος του κεφαλιού και σκεπάζουμε με ένα καστανόξανθο ρεφλέ αφήνοντας ελάχιστο χρόνο ίσα-ίσα για να «αρπάξει» το χρώμα. Με τα λουσίματα θα έχουμε μια φυσικότητα και διαύγεια που θα ξεκινά από την ρίζα και θα καταλήγει στις άκρες στο μισό επάνω μέρος του κεφαλιού.

Εναλλακτικά μπορούμε να αποδώσουμε την τεχνική δημιουργώντας μια γλυκιά καστανόξανθη βάση, δίνοντας μια πιο σαντρέ απόχρωση στις ανταύγειες τοποθετώντας πιο χοντρές στο επάνω μέρος.

Το bronde είναι εδώ και είναι η τάση που θα σας γοητέψει για την περίοδο 2013-14.

Ακολουθούν φωτογραφίες με γυναίκες που εμπιστεύθηκαν τους ειδικούς και αφέθηκαν στην τεχνική bronde.

Θοδωρής Οικονομάκης
Προσωπολόγος – Hairstylist educator

Τον κ. Οικονομάκη μπορείτε να τον βρείτε στο ikonomakis κομμωτήρια + VIP στο πάτημα Χαλανδρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.ikonomakis.gr και τη σελίδα στο Facebook: facebook.com/ikonomakisgr