Το Persil ως ο Absolute σύμμαχος των γυναικών στήριξε την εκδήλωση της ICAP GROUP «High Heels on High Hills Γυναίκες στην κορυφή των επιχειρήσεων» και χειροκρότησε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν και καταφέρνουν να συνδυάζουν αρμονικά επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα το Persil ήταν χορηγός στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η ICAP τη Δευτέρα 1η Ιουλίου στο Athens Plaza για τις γυναίκες επαγγελματίες που κατάφεραν να διακριθούν στον επαγγελματικό στίβο

Κύριο συμπέρασμα των συζητήσεων που έλαβαν χώρα στην εκδήλωση είναι η μοναδική ικανότητα των γυναικών να μπορούν να διαχειρίζονται ταυτόχρονα πολλά ζητήματα, να τα διεκπεραιώνουν και να αποδίδουν τα μέγιστα σε πολλές και ταυτόχρονες ανάγκες. Παράλληλα η αυξημένη συναισθηματική νοημοσύνη φαίνεται να είναι ο βασικός συντελεστής που επιτρέπει στις γυναίκες να αναλαμβάνουν ευθύνες διοίκησης και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Αναζητώντας συνεχώς την εξέλιξη, το Persil όπως και όλη η οικογένεια της Henkel, ενισχύει την πολιτική ίσων ευκαιριών στον επαγγελματικό στίβο, αυξάνοντας το ποσοστό των γυναικών σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας. Η Μαίρη Βαλσαμά, Marketing Director, στον τομέα Απορρυπαντικών & Καθαριστικών Προϊόντων της Henkel, δήλωσε σχετικά: «Η ανάθεση ηγετικών θέσεων σε περισσότερες γυναίκες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Henkel, γιατί θεωρούμε πως η ισορροπία ανάμεσα στα δύο φύλα αποτελεί βασικό πλεονέκτημα για κάθε εταιρεία.

Δίνει χώρο σε ποικίλες γνώσεις, ικανότητες και πόρους να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων μας καλύτερα και πιο αποτελεσματικά. Η συμβουλή μου για την επαγγελματική σταδιοδρομία των γυναικών είναι να εστιάζουν και να παραμένουν συνεπείς στην καριέρα και τους στόχους τους, να εργάζονται με πάθος και να ζουν το πάθος για τη δουλειά».