Φέτος το καλοκαίρι the sky is the limit στα χρώματα που έχεις στη διάθεση σου για το μακιγιάζ σου. Το βασικό όμως χρώμα που έχεις είναι χωρίς αμφιβολία είναι το κοραλί που ταιριάζει με όλα και σου πηγαίνει σε μάγουλα, χείλη, νύχια για ένα καλοκαιρινό λουκ που θα μείνει αξέχαστο.

Κοραλί νυχάκια: το πιο διαχρονικό καλοκαιρινό χρώμα που δεν είναι τόσο “χτυπητό” όσο το κόκκινο και ταιριάζει τέλεια τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια σου. Το χρώμα αυτό δείχνει τέλεια σε κοντά και τετραγωνισμένα νύχια ενώ και στο πεντικιούρ σου πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει τέλεια στα πόδια σου έστω και με ελάχιστο μαύρισμα.

Λιπ-γκλος: το λιπ-γκλος σου σε μια απαλή κοραλί απόχρωση μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ αφού δεν είναι έντονο. Διάλεξε μια πιο διάφανη εκδοχή και άπλωσε την σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου. το μόνο σίγουρο είναι πως η λάμψη των χειλιών σου θα σε εντυπωσιάσει!

Τα κοραλί σου χείλια: το κοραλί στα χείλη σου εννοείται ότι είναι σούπερ ειδικά για το καλοκαίρι που ψάχνεις κάτι ανάμεσα στο κόκκινο και το φούξια. Το κοραλί είναι ένα χρώμα που σου ταιριάζει όποιο χρώμα μαλλιά και αν έχεις είτε είσαι κοκκινομάλλα είτε ξανθιά ή καστανή. Είναι ένα γλυκό χρώμα που φοριέται πολύ και συνδυάζεται με όλα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι βρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει!

Ένταση και χρώμα: γενικά αν θέλεις ένα πιο «γεμάτο» αποτέλεσμα καλό είναι να διαλέξεις μια ματ απόχρωση του αγαπημένου σου κοραλί.

Το έντονο χρώμα στα χείλη σε ανοιχτή κοραλί απόχρωση προϋποθέτει το υπόλοιπο μακιγιάζ να κινείται σε απαλούς τόνους έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι πολύ έντονο.

Πηγή: womenonly.gr