Μετά το πέρας ακόμη μιας κουραστικής ημέρας και έχοντας βάλει τα παιδιά της για ύπνο, η Nicola Merriman το μόνο που σκεφτόταν ήταν… να πέσει για ύπνο!

Όχι όμως και ο σύζυγος της Mark, ο οποίος ξάπλωσε δίπλα της κάτω από τα σκεπάσματα… με πονηρές διαθέσεις.

Η 27χρονη μητέρα γύρισε πλευρό, κουρασμένη, αγνοώντας τις διαθέσεις του… και τότε ξέσπασε καυγάς.

Είχε ήδη… ικανοποιήσει τις «ορέξεις» του πέντε φορές εκείνη την ημέρα και δεν άντεχε άλλο, γράφει το δημοσίευμα της βρετανικής The Sun.

Η ακόρεστη σεξουαλική όρεξη του Mark, είχε γίνει πραγματικός εθισμός, που κατέστρεφε σιγά σιγά το γάμο τους.
Μάλιστα, η Nicola είχε φτάσει στο σημείο να του ζητήσει να χωρίσουν, έχοντας κουραστεί από τη συχνότητα των σεξουαλικών του ορμών.

Ο 36χρονος Mark όμως δεν άντεχε χωρίς σεξ και κάποιες φορές την είχε απατήσει… επειδή ήθελε απαραίτητα να ικανοποιήσει την ανάγκη του.

Οι δυο τους αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τώρα την ιστορία τους, γράφει το δημοσίευμα, για να κάνουν γνωστό πώς είναι να ζει κανείς με κάποιον που έχει εθισμό στο σεξ και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σε ό,τι αφορά αυτό το ζήτημα.

«Ένιωθα σαν ένα κομμάτι “κρέας”. Η σχέση μας ήταν βασισμένη γύρω από το σεξ. Εγώ όμως δεν το ήθελα συνέχεια.

Είχαμε φτάσει στο σημείο να μην υπάρχει συναίσθημα ανάμεσά μας. Ήταν σαν μια ταινία πορνό. Ο Mark ήθελε να βλέπει πορνό κάθε μέρα, αλλά αυτό παραπήγαινε. Μέχρι που δεν άντεξα άλλο. Είναι σαν να τρως κάθε μέρα το αγαπημένο σου φαγητό. Από ένα σημείο και μετά παύει να σου αρέσει το ίδιο» είπε η Nicola.

Ο Mark ανέπτυξε εθισμό στο πορνό και τα περιοδικά για… ενήλικες όταν ήταν στην εφηβεία. Κάθε βράδυ κλεινόταν στο δωμάτιό τους και έβλεπε ταινίες πορνό. «Με εξίταρε η ιδέα. Από το να παίζω ποδόσφαιρο με τους φίλους μου, πέρασα στο στάδιο του να σκέφτομαι όλη την ημέρα γυναίκες. Σταμάτησα να βλέπω τους φίλους μου, γιατί ενδιαφερόμουν περισσότερο να μαθαίνω για το σεξ μέσα από τις πορνοταινίες. Κι αυτό γινόταν κάθε βράδυ» είπε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου του Middlesex, οι σελίδες πορνό στο διαδίκτυο οδηγούν τα παιδιά σε σεξουαλικές σχέσεις αρκετά νωρίς, και μάλιστα πολλές φορές θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους την υγεία.

«Με ανησυχεί το πόσο εύκολο είναι να έχει κανείς πρόσβαση στο πορνό στην εποχή μας. Έχω δύο μικρά αγόρια και ο 9χρονος γιος μου ήδη γνωρίζει πολλά για το σεξ. Τα παιδιά βλέπουν πράγματα στο ίντερνετ και θέλουν να πειραματίζονται. Υπάρχουν κορίτσια που μένουν έγκυες πριν καν γίνουν 12 χρονών, επειδή κάνουν ότι βλέπουν στα πορνό, χωρίς να συνειδητοποιούν τις συνέπειες» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Στην αρχή κάναμε σεξ ασταμάτητα και δε με πείραζε, σκεφτόμουν ότι είναι κάτι διαφορετικό. Δεν είχα καταλάβει ότι ο Mark ήταν εθισμένος σε αυτό» είπε η σύζυγός του και συνέχισε: «Από ένα σημείο και μετά κατάλαβα ότι με απατούσε. Και το παραδέχτηκε».

«Όταν δεν έκανα σεξ, πάθαινα κατάθλιψη και γινόμουν πολύ ανήσυχος. Δεν ήθελα να την απατήσω, αλλά ήθελα να πάρω τη “δόση” μου. Έπρεπε να ικανοποιήσω την ανάγκη μου».

Από το 2005 που παντρεύτηκαν, ο Mark ανακοίνωσε στη γυναίκα του ότι θα αναζητούσε επαγγελματική βοήθεια για τον εθισμό του.

«Πέταξε τις πορνοταινίες του και έκανε μεγάλη προσπάθεια. Η σχέση μας είναι πιο υγιής τώρα» κατέληξε η γυναίκα του.