Το πρωινό μακιγιάζ διαφέρει από το βραδινό. Αυτό, όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε το πρωινό λουκ και προσθέτοντας ορισμένες πινελιές, να «μεταμορφωθούμε» για μια εντυπωσιακή νυχτερινή εμφάνιση.

Διαβάστε τα τρικ των διάσημων για το μακιγιάζ τους και πάρτε ιδέες που θα σας επιτρέψουν τα αλλάξετε το look σας, σε χρόνο-ρεκόρ…

Η Τζέσικα Άλμπα προτιμάει για το πρωί να δώσει απλό χρώμα στα χείλη της με λίγο λιπ γκλος σε απλή ροζ απόχρωση. Για το βράδυ, όμως, διαλέγει εντυπωσιακό λουκ με χρυσή σκιά στα μάτια και τα χείλη στο κόκκινο της Βουργουνδίας.

Ακολούθησε το παράδειγμα της με κόκκινα χείλη είναι διαχρονικά «in».

Λίγη μάσκαρα στις επάνω και τις κάτω βλεφαρίδες και λίγο ροζ ρουζ στα μάγουλα είναι αρκετά για να δείχνει κούκλα και φρέσκια η Έμα Στόουν πρωί-πρωί. Λίγες ώρες αργότερα, ανανεώνει το λουκ της κάνοντας το πιο βραδινό με πολύχρωμη σκιά στα μάτια και έντονο άι-λάινερ σε ένα glam ροκ στιλ που κερδίζει.

Η Ζόε Σαλντάνα διαλέγει ουδέτερο λιπ-γκλος που κάνει τα χείλη να δείχνουν φυσικά και λίγο μπρόνζερ. Όταν πέσει ο ήλιος, απλώνει μαύρη σκιά στα επάνω βλέφαρα και άι-λάινερ στις κάτω βλεφαρίδες, δίνοντας έμφαση στο βλέμμα. Παράλληλα, κρατάει τα χείλη σε πιο φυσικά επίπεδα.

Λίγο ροζ λιπ-γκλος και μια πινελιά με το μπρόνζερ είναι αρκετά για τη Λέιτον να τις πρωινές ώρες. Όμως το βράδυ, τραβώντας τα μαλλιά πίσω, φορώντας κόκκινο κραγιόν αλλά και προσθέτοντας κάποιες επιπλέον στρώσεις μάσκαρας, μεταμορφώνεται στην απόλυτη θεά.

Η Κέιτ Μπόσγουορθ το πρωί έχει ένα γλυκό λουκ με τα απαλά, ροζ χείλη που διαλέγει να τονίσει με λίγο ροζ κραγιόν. Το βράδυ μεταμορφώνει το μακιγιάζ της, με μακριές βλεφαρίδες για να τραβήξει την προσοχή στα μάτια της και έντονο, σκούρο δαμασκηνί κραγιόν στα χείλη

Η Σιένα Μίλερ το πρωί είναι φαν του απαλού σχεδόν φυσικού μακιγιάζ. Όμως το βράδυ γίνεται πιο μυστηριώδης και σέξι με vamp χείλη και βαρύ μακιγιάζ ματιών με έντονο χρωματισμένα με μολύβι στο επάνω και το κάτω βλέφαρο.

Πηγή: womenonly.gr