Υλικά

  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 4 φέτες τορτίγιες χωρίς λιπαρά
  • 4 φέτες ζαμπόν και τυρί
  • 1/2 φλιτζάνι (60 γραμμάρια) τυρί μοτσαρέλα
  • 1/2 φλιτζάνι κομμένο σε κύβους ντομάτας
  • μαρούλι
  • 1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
  • 1/4 φλιτζάνι (30 γραμμάρια) θρυμματισμένη φέτα

sidagi.gr


Εκτέλεση

Τοποθετούμε κάθε πίτα τορτίγια στον πάγκο της κουζίνας και πασπαλίζουμε με 1/4 φλιτζάνι μοτσαρέλα.

Ρίχνουμε 1/4 φλιτζάνι ντομάτα, 2 κουταλιές ελιές, 2 κουταλιές της σούπας φέτα, 1 φέτα ζαμπόν και τυρί, 1 φύλλο μαρούλι. Τυλίγουμε προσεκτικά την τορτίγια.

Τοποθετούμε τις τορτίγιες σε ένα ξύλο κοπής και τις κόβουμε στο μισό χρησιμοποιώντας ένα οδοντωτό μαχαίρι.

Επαναλάβετε τη διαδικασία με τις υπόλοιπες τορτίγιες.