Μιμηθείτε ένα από τα χτενίσματα των celebrities και γίνεται η σταρ της βραδιάς. Δείτε τα «διάσημα» χτενίσματα και πώς να τα πετύχετε…

Chloë Moretz (σε 5 λεπτά)

Δώστε λίγο όγκο στα μαλλιά σας με το κατάλληλο προϊόν και μετά χτενίστε τα μαλλιά σας για να απλωθεί το προϊόν. Γλιστρήστε μία στέκα στα μαλλιά και χτενίστε τα προς τα πίσω για να μιμηθείτε το retro στιλ της ηθοποιού.

Αν έχετε λίγο χρόνο παραπάνω ισιώστε τις άκρες με ένα σίδερο και στρίψτε τις λίγο στο τελείωμα για να γίνει πιο 60’s το χτένισμα.

Malin Akerman (σε 5 λεπτά)

Οι αλογοουρές με την χωρίστρα στη μέση έχουν επιστρέψει για τα καλά και η αστέρας του «Rock of Ages» το ξέρει καλά. Είναι εύκολες, όμορφες και δείχνουν αψεγάδιαστες.

Χρησιμοποιήστε μία χτένα για να κάνετε την κατάλληλη χωρίστρα και απλώστε ένα απαλό σέρουμ στις άκρες

Julianne Hough (σε 5 λεπτά)

Ένα άκρως καλοκαιρινό στιλ από την ηθοποιό. Κότσος στην κορυφή του κεφαλιού τον οποίο πιάνουμε με ένα λαστιχάκι και τον σταθεροποιούμε με αρκετή λακ.

Jessica Chastain (σε 15 λεπτά)

Sexy και για κάθε περίσταση. Οι μεγάλες και χαλαρές μπούκλες είναι ιδανικές για τη βραδινή μας έξοδο.

Η συγκεκριμένη τελειότητα είναι εφικτή αν πάρουμε τούφες μαλλιών και τις τυλίξουμε γύρω από ένα σίδερο μεσαίου μεγέθους. Ολοκληρώνουμε με ένα σπρέι λάμψης και φιξάρουμε τις λεπτομέρειες χτενίζοντας με τα δάχτυλα.

Eva Longoria (σε 15 λεπτά)

Αλογοουρά με έντονο όγκο και χαλαρό τελείωμα. Φυσικά και βοηθάνε τα extensions. Πετύχετε τον όγκο ξεχωρίζοντας μία τούφα από τα μαλλιά στο πάνω μέρος, δουλεύοντάς τα με χτένα και στερεώνοντάς τα με τσιμπιδάκια.

Jessica Alba (σε 15 λεπτά)

Αν θέλετε να μαζέψετε τα μαλλιά σας για μία καλοκαιρινή έξοδο και θέλετε να μιμηθείτε το συγκεκριμένο χτένισμα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι αρχικά να εφαρμόσετε ένα ελαφρύ τζελ πριν το χτένισμα.

Σφιχτό πιάσιμο στη βάση του λαιμού και ελαφρύ ψεκασμό με σπρέι φιξαρίσματος.

Sarah Michelle Gellar (σε 30 λεπτά)

Γαλλική πλεξούδα με πλαϊνό χτένισμα και χαλαρό δέσιμο. Στερεώνουμε το τελείωμα της πλεξούδας στο εσωτερικό της πλεξούδας για ακόμα πιο περίτεχνη εμφάνιση.

Kate Middleton (σε 30 λεπτά)

Πόσο πιο chic μπορεί να γίνει ένας κότσος; Μοιράστε τα μαλλιά σε τούφες και πλέξτε ορισμένες από αυτές σε πλεξούδα, μαζέψτε τα όλα μαζί σε μία αλογοουρά και κρύψτε το τελείωμά της στη βάση του λαιμού με τα ανάλογα τσιμπιδάκια.

Πηγή: myself.gr