Μόλις έκλεισες το ραντεβού των ονείρων σου αλλά δεν ξέρεις τι χτένισμα να κάνεις στα μαλλιά σου; Οι celebrities μας δίνουν ιδέες με τις εμφανίσεις τους.

Περίτεχνες πλεξούδες

Μπορεί στο προφίλ το χτένισμα της Anna Paquin να φαίνεται απλό όμως μία ματιά στην πίσω όψη αποκαλύπτει ένα περίτεχνο πλέξιμο το οποίο απαιτεί τη βοήθεια ενός κομμωτή ή μίας φίλης με μεγάλη υπομονή και ταλέντο!

Το «κεφτεδάκι»

Αστεία η ονομασία του όμως αυτό θυμίζει! Είναι απλό, εύκολο και πάνω απ’ όλα στιλάτο. Δεν το επέλεξε τυχαία λοιπόν η Nicole Richie.

Πιάσε τα μαλλιά σου σε κοτσίδα στην κορυφή της κεφαλής, στρίψε τα σφιχτά, τύλιξέ τα και στήριξέ τα με τσιμπιδάκια. Λίγο σέρουμ θα δώσει έντονη λάμψη ολοκληρώνοντας το look.

H glamourous αλογοουρά

Η Eva Longoria επιλέγει σε αρκετές της εμφανίσεις την κομψή αλογοουρά η οποία θυμίζει κάτι από αθλητικό στιλ. Ένα προϊόν λάμψης κάνει ακόμα πιο glam το look.

Σφιχτή αλογοουρά

H Kerry Washington ακολουθεί ένα πιο αυστηρό στιλ, σε περίπτωση όμως που τα μαλλιά σου δεν είναι ίσια τότε θα χρειαστείς ένα σίδερο για να τα ισιώσεις πριν κάνει το πιάσιμο.

Μπλεγμένες πλεξούδες

Το πιο ενδιαφέρον στο χτένισμα της Kristen Stewart είναι ότι δεν μπορείς εύκολα να καταλάβεις τι ακριβώς έχει κάνει. Η απάντηση στο γρίφο όμως είναι απλή.

Μερικές πλεξούδες οι οποίες στη συνέχεια μπλέκονται μεταξύ τους κάνοντας διαφορετικά σχέδια. Μικρές τούφες οι οποίες ξεφεύγουν από το χτένισμα δίνουν ένα πιο ανέμελο αποτέλεσμα.

Διπλές πλεξούδες

Προτείνεται χωρίς τα λουλούδια γιατί αλλιώς είναι πιθανό το ραντεβού σου να ακούσει γαμήλιες καμπάνες και να φύγει πριν ακόμα παραγγείλετε!

Δύο γαλλικές πλεξούδες οι οποίες περιστρέφονται και στερεώνονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Απλό και chic από την Kirsten Dunst.

Χαλαρή πλεξούδα

Μία καλοκαιρινή επιλογή που δίνει ένα «ανέμελο» αποτέλεσμα. Κάνεις μία πλεξούδα στο πλάι την οποία αφού δέσεις χαλαρώνεις αποδεσμεύοντας μικρές τούφες από το πιάσιμο. Αυτό έκανε και η Jordin Sparks.

Πηγή: myself.gr